15.07 Zipkinla Sabah Avim Bir gün boyunca önümden geçen irili ufaklı levrekleri izledikten sonra ertesi sabah 4 te kalkıp öbür eve gittim ve alt komşuyla yaptığımız komilk toplama elbiseyi giyindim..Deniz kenarına geldim ve aldığım kafa fenerinide taktım..çoK umutluydum ama evdeki hesap denize uymadı ve fener sadece önümü biraz aydınlatmakla yetindi...Sabah 5 te sudan çıkıp 5.30 gibi hava ağarırken tekrar girdim...Bundan sonra iyi bir pusu yerine gittim ve agaşona başladım...Önümden yine levrekler geçti fakat biraz uzaktı...Derken bir kayalığın orada 2 levrekle 15 dakka kadar hoş bir oyun oynadıktan sonra birini vurup yol arkadaşından ayırdım..BAlığı kıyıya bıraktıktan sonra hemen arkadaşınıda vurmak için suya girdim ve sargoz gözüme ilişti..Onu tereddüt etmeden vurdum...20 dk sonra bir kefal,bir 20 dakka sonra 1 kefal daha vurdum fakat tam merdivenden çıkacakken balık son bir çırpınışla derisini yırtıp kaçtı:(bundan 20 dk sonra 1 kefal daha vurdum..En son bir levrek daha vurdum yaralandı ve kaçtı:(benim için güzel bir gündü herkese keyifli avlar..Resimleri göndermeyi beceremiyorum biraz daha denersem sinirden bilgisayara parçalayacam