Ekip aynı MGB&Namık, Av: Vasat Kısaca anlatayım, 06:00 gibi teknedeydik, başladık sırtı çekmeye. Geçen avdan ağzımız yandı ya (tombik vakası :)) O yüzden bu defa yoğurdu üfleyelim dedik ve üfleye üfleye, pardon söylene söylene başladık ava. Biz palamut tutmayacaz, zaten onlar palamut değilmiş, tombik felan istemiyozzz.... bu sefer sadece lambuka istiyoz, diye söyeniyoruz kendi çapımızda. ( Bu arada tekneci de aynı tekneci) (Haa, onların palamut olmadığını da kabul etmiyor!) Neyse, tekneci anlamsız anlamsız suratımıza bakıyor ne diyor bu deliler diye... Başladık ava... Ben lambuka için özel yaptırdığım takımı kullanıyorum, hopp atlıyor bizim tombik, bende aynen suya atıyorum. Tekneci kızıyor niye suya atıyorsun tekrar diye... Ne yapcakmışım, tekneciye verecekmişim; oldu!!! 06:00 dan 10'a kadar gezdik tık yok lambukadan.... Girmediğimiz duba dibi kalmadı, sırtı çekecez diye toplamadığımız pislik kalmadı koca denizde.... YOK, YOK YOK.... Anlaşıldı bugün alamayacağız biz bu balığı... Neyse artık limanın ağzına doğru yönlendik, ve son olarak limanın kayalıklarını deneyelim dedik, hani olurda sahte balığa sinagrit vs. atlar diye ama nafile.... Ve dönmeye karar verdik ki, benim gözüme bir de karşı kayalıklar (betonlar) ilişti ve tekneciye son defa oraya doğru sürmesini söyledim. Son bir umut başladık betonların dibinden sırtı çekmeye... Bir taraftan Namık bir taraftan ben her ikimizde sahte balık çekiyorduk... Tam umudu kestik yok bugün balık diyecekken o da ne, aynı anda her ikimizinde balığına lambukalar atladı....:eek: Meğersem sürü limanın içindeymiş, onca saat boşuna uzaklarda aramışız...:( Tabi aynı anda iki lambuka farklı takımlara atlayınca ortalık bir anda karıştı... Önce Namık çekti, tam teknenin güvertesine alacak balığı hooppp, kayıp gitti suya... Neyse hemen benimkini çektik... Ancak, ilk balığı kaçırdığımız için sürü bir anda dağıldı. :( Teknenin arkasında sürü halinde yakalanan iki lambukayı takip eden en az 10 adet daha lambuka vardı. Ancak kurtulan ilk lambukadan dolayı hepsi dağıldı ve günü şu garibim tek lambuka ile tamamladık... Not: En alttaki üç tombik, tadını çok merak eden adaşıma götürülmek üzere denize tekrar salınmayarak tarafımdan alıkonulmuştur. Affınıza sığınırım! (Sadece 3 adet, 300 değil :) [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]