15.12.2009 Üsküdar

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Cevat Ergin tarafından paylaşıldı.

1. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Teşekkür ederim, genelde aksatmadan her sabah olta atarım, selamlar

Teşekkür ederim, sevgili Kemal sana da her daim rastgelsin, fazla ara verme uğra çay içmeye, selamlar

Teşekkürler, biraz zorda olsa alıştıktan sonra keyifli hale geliyor.Selamlar

Sabah bizleri izleyen biri vardı bir ara göz göze geldik ama, gri bir bere ve paltonuz varmıydı ? Geldiğiniz zaman tanışmak isterim genelde her sabah oradayım bir kaç saat, selamlar

Teşekkür ederim, evet epey yorucu oluyor maalesef ama dediğiniz gibi mükafatı tatminkar balık olunca değiyor, selamlar.

Teşekkür ederim, 170 gr kurşunda bu zor avlak için özel imal ediliyor her yerde bulunmaz, bulunan yerlerde de sınırlıdır dediğiniz gibi çok istisna bir ağırlık, selamlar.Üsküdar'a gelirseniz ben size temin ederim :)

2. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Sevgili Orhan abicim, teşekkür ederim.Üsküdar'a taşınınca mecburen şartlara uyum sağladık, biliyorsun bizlerin oltaları suda olmadığı zaman neşemiz olmuyor :( Çok yakında yanındayım ;) Selamlar, saygılar

3. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrikler arkadaşım. güzel av çıkarmışsınız zor şartlarda. keşke tutabildiğiniz kadar tutsaydınız. popülasyona zarar vermek adına daha fazla tutmadım demişsiniz. ama buraya gelen haberler istanbulda ticari balıkçıların trollerle balığın kökünü kazımaya çalıştıkları şeklinde. popülasyona zarar verebilirim tereddütüyle tutmadığınız balıkların hayatları malesef o insafsızların ağlarında son bulacak. lütfen limitinizi doldurana kadar tutun efendim. bırakmayın canım balıkları şu katliamcılara. birde şikayet ediyorlarmış lüfer kofana çıkmıyor ağlardan diye. bu sene suda çinekop bırakmazsan seneye lüferi kofanayı nerden bulacan be izansız insan.

4. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Cevat bey öncelikle vermiş olduğunuz değerli bilgiler için teşekkürler
    üsküdarın zor şartlarına rağmen yemeklik balığınızı yakalamışsınız tebrikler
    bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Eşkinatörden sonra yakışan lakap Şemşipaşa canavarımıydı.
    Evet sen osun.Her babayiğitin avlanamayacağı yerden balığını hep alabiliyorsun.
    Tebrik eder devamını dilerim.
    Sevgiyle kal sevgili Cevat

6. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

BAlıklar harika tebrikler.

7. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Sevgili ustam, Üsküdar'a ilk taşındığımızda bana vermiş olduğun taktikler ile beraber olta atmamız, burasının müdavimleri ile tanıştırıp çabuk kaynaşmama vesile olman sebebi ile, ilerleyen zaman içinde de fırsat buldukça olta atarak gerçekten zor fakat o derece de keyifli bu avlağa iyice alıştım, oltacı dostlar ile sohbetler, müdavimlerin birbirini kollaması , bilgi paylaşımı ile vazgeçilmezim haline geldi, selamlar, sevgiler.
    Çok ara verdin, artık İstanbul'a gelme zamanın, söz sevdiğin yemeklerden yapacağız sana ;) sabah saatlerine kadar süren keyifli sohbetlerimizi özledim.