15-16 Ağustos 2009 Lüfer Av raporu.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    burada sehrin enbuyuk avcilik dukkani acildi,basspro,5000m2 civari kapali alan,kapisinda Avcilar,balikcilar ve diger YALANCILAR HOSGELDINIZ :D :D :D YAZIYOR,AMAN Alico dikkat et,:Dher duyduguna inanip baliga cikma

2. istavrit

istavrit Boğaç

Güzel bir cumartesiydi :) ...Bayağı yol yaptık ,bakılacak her yere baktık ...Elimizin pası gitti ,özlediğimiz heyecanları yaşadık ...Bizim limanın ( artık 2 sezon oldu bu 3.sezon o yüzden bizim diyebiliyorum;) ) havası bir başka ...Bunlar bir yana ...Ama benim dikkatimi çeken milletteki bu lüfer senaryosu yazma hevesi ...Hadi forumlardakini anladık ...Otur ekran başına derya deniz salla ...Ama limanın kaç senelik adamları salvo atış yapıyor be abi ...Senelerdir giderim elinde tek balık görmediğim adamlar 20-40-60 ... Allah ne verdiyse lüfer tutmaktan bahsediyor ( beyin damarlarını açıcı bir şey mi kullanıyor acabağ ? :p )
    Netice ...Daha var ...Biraz daha sabır ...Ama bu sene çok lüfer olacak diyenler var ya ...Bence geçen seneyi çok ararız :(
    Bu arada peynir güzeldi :D
    Rasgele

3. KSK/34

KSK/34 Serkan/ksk

En İyi Avı:
    hayalimdeki levrek
    Ustam verdiginiz bilgiler için teşekkürler baya bir emek ve vakit harcamışsınız sagolun

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Aliço ustam öncelikle geçmiş olsun, şifalar dilerim.:eek:

Aslında sizlerin ödülü, lüfer peşinde geçirilen heyecanlı saatlerdir diyebiliriz. En azından ne olmadığını da anlama fırsatınız oldu. Orada mı, burada mı, acaba ne oldu, geldi mi diye-diye günlerce süren sıkıntılar bir nebze de olsa hafiflemiş oldu kanımca.;)

Beklenen lüferlere, güzel ve tadında avlara inşallah.:)

Not: Sanırım kötü peynirin o günle alakası yoktu ancak, bir dahaki sefer,berbat peyniri yemeseniz derim.:D

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Valla nuri abi ne diyimki bu sezona hala giremedik hala bi atraksiyon yapamadık. onca mil yap onca mazot yak. yok bulamadık balığı. ama bugunun yarını var. bizde ava saygı her zaman var bilirsin o kaçma hakkını kullandı bu kez bizde tutamama hakkımızı kullandık. Şu anda 1-0 öne geçti. biz sabırlı insanlarız bekleriz. golleri arka arkaya atma zamanı bizede gelecektir.
    O gece denize çıkarken epey bi ilaç takviyesi yapmıştım. onun sayesınde o günü atlattım ama arkasından gece yıkıldım. bu havada tir tir titredim şimdi kendime geldim. gece 2-3 kez terledikten sonra açılmışım.

Ne diyorduk. Şu an 1-0 mağlup başladık olaya ama bunun bir sonrasıda var bekliyoruz elbet birbirimizle güzel ve hoşça vakit geçirebilecek zamanlarda gelecek.

Güzel günler çok yakında. herşeyin hayırlısı diyelim. en kötü günlerimiz böyle olsun. Çarşamba hava güzelleşiyor. o gün hava biraz yatarsa ertesi günden itibaren balıklar tutulur herhalde.

(Peynir yine her zamanki gibi ucuz ve kalitesizdi.)

6. sefer çavuş

sefer çavuş sefer çavuş

sevgili aliço ustam az once baska bır sıtede tutulan luferlerın resımlerı yayınlandı bılgıne sunarım

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ben başka site bilmiyorum. lüfer resmi asacak olsam yer gok lüfer olur burada. ancak bizler için bizim tuttuklarımız kendı balıklarımız geçer kazanıyor. milletin balığı hayırlı uğurlu olsun o balığı ben tutamadıktan sonra ne yapayım başkasının tuttuğunu ayrıca ben bu sabah balıkçılığı bıraktım. Tadilat bakım onarım işleri ile uğraşıyorum

8. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Hafif provakasyon koktun şimdi sefer cavuş

9. avcı_61

avcı_61 Mustafa Doğukan AKSOY

Favori Kamış:
    CAPTAIN
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    Deniz kefali 4.200 kg
    tüm şanssızlıklarda sizi bulmuş ya :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Ağustos 2009
  10. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Geçmiş olsun Aliço Usta.Ben de senin gibi pazar günü karadan dolaştım ama hiç bir yerde tık yok.Sanırım eylülü bekleyeceğiz.Ama inan pek fazla umudum yok.Biz bu zamanlar ambarlı açıklarına giderdik lüfere,ancak bu sene hiç birşey yok.Bekleyip göreceğiz..İnşallah bizi daha fazla bekletmezler.HERKESE RASTGELE..