tebrik ederim güzel bir av olmuş lüferin orada kendini iyden iyiye göstermesi artık denizlerde akın nın yaklaştığının göstergesi su soğuyor.lüfer için tebrik ederim aifyet olsun
Ya usta senin hic isin gucun yok mu yahu :S ? Raporlari okumaya yetistiremiyorum Rastgele,arta arta,buyuye buyuye rastgele
2 farklı bilgisayardan baktım yine görünmüyor adaş. Diğer fotoğraflar da görünüyor. Hayret ya. Var bi aksilik ama anlamadım.... sonradan ekleme Sorun çözüldü. Sayfayı yenileyince gözüküyor fotolar. Enteresan....
mrb. hemen hemen bütün raporları inceledim. öncelikle maaşallah nazar değmesin. Ayrıca tebrik ederim.
hey maşallah maşallah bu günlerde sık sık meradasın Ümit kardeş güzel balıklar almışsın tebrikler biz daha yeni yeni çözüyoruz bu işi bu sabah 2 kere direk den döndü levrek hele sonuncusunun bir gelişi vardı kurşun gibi geldi tam alacakken sahteyi çekecek mesafe kalmayınca sahte sudan çıktı tabbi bu arada levreğin kafasıda beraberinde şuyu öyle bir şaplatdıki bir bağırmışımki millet toplandı yanıma çok zevkli oluyor bu at çek iş,2 saat kestirdim ev de rüyamda at çek yaptım bol şanslar
ümit tebrikler yine formundasın bu gece yağmur yoktu sanırım alıştık senin av macrelarını dinlemeye bugün biraz tatsız kalmış konu ama balıklar süper uğraşmanın ve verdiğinin emeklerin karşılığını herdaim alıyorsun... ne güzel
Üstüme vazife degil ama bu konuda muzdaripim yazayım.....Siteye üye oldugumda benimde garibime gidiyordu evde mutfakta çekilmiş resimler Ya diyordum git pazardan al altına salla yaz bir şeyler...Sonra durumun pek öyle olmadıgını anladım mesela fotograf makinem yok balıgı tutuyorum 1 gün 2 gün makina bekliyorum ...Telefondan çekiyorum bir şeye benzemiyor ......................vesaire,vesaire,vesaire..............