15 Ekim Samsun-Doğupark Çinekop

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında onur_izmir tarafından paylaşıldı.

1. onur_izmir

onur_izmir onur

Favori Kamış:
    olta
    inş.mennun olurum

2. onur_izmir

onur_izmir onur

Favori Kamış:
    olta
    değişiyor.akşamları kalmıyoruz.en geç akşam 7 gibi ayrılıyoruz.öğlen 12-15 arası iyi balık yapıyor.birde 17-18.30 arası.yinede herşey kısmet:)

bugun bende 2 saat uğradım.deniz çok bozuktu.bir tane alacaktım.tam çekerken.dalga geldi çarptı kayaya.alamadım.bugun balık alan büyük iş yapmış demektir.

Son düzenleme: 16 Ekim 2008
  3. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Onur kardeşim,öncelikle tebrik ediyorum.Bahsettiğin elektronik saat herhalde anfi tiyatronun önü oluyor.Geçen pazar hepimiz orada idik.:)

4. onur_izmir

onur_izmir onur

Favori Kamış:
    olta
    sağol abi.evet orası.ben pazar baruthaneydim.daha sonra akşam oraya geçtik.ama balık yoktu pazar günü.siz tuttunuz mu?

5. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Murat kardeşimizin,benim raporuma koyduğu tek çinekop oldu avımız.Fakat muhabbet süperdi.(dört pipet'li resim:))Çok rüzgar vardı gün boyu.Biz de hava kararınca döndük.

6. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    Onur abi sen ne yaptın ya :p biz artık balık çekti gitti diyoruz sen patlatıyorsun bombaları tebrikler artık yarın akşam balık zamanı :D Gitmesek olmaz yeşil mendireği bi denemek lazım :D