Merhaba Dostlar.... Bu günkü turna avına forumdan arkladaşlarım Eyüp ve Ahmet ile birlikte yapma fırsatı bulduk.. Sabah erken vakitte yola koyulduk aşırı sis yüzünden avımıza 1 saat kadar geç başladık sis çözülmesi ile at çek çalışmaları başladı atlıyan zıplıyan kaçan kurtulan derken bir hayli turna ile göz göze gelme fırsatı bulduk sonuç olarak tatminkar bir av güncesi daha yaşadık.... Av sonu sıcak iyiden iyiye bunaltınca derin sulara saldık kendimizi sonrasında dostlarım ile son noktayı atölyede hep birlikte koyup bir sonraki avı belkemeye başladık...... Güne ait video ve fotolar...İyi seyirler... http://www.dailymotion.com/video/xdoppg_15-haziran-yakala-byrak-turna-avy_sport
geçtiğimiz pazar bende bi kendimi avlaktaki sulara atmak istedim ama kıyafet uygun değildi kurtboğazındaydım bir sıcak bir nem turnanın t si yok zaten uyuz levrek ile de uğraşmaya değmez sıcağın bunaltıcı olduğu yerlerde yüzmek farz oluyor bazen siz balık olsun yüzme olsun baya keyfini çıkarmışsınız tebrikler
Evet ağır tahrik var bu raporda... Evde ya da şehirde sıkışıp kalanlara da işkence sözkonusu... Harika bir gün geçmiş... Yok yok doğrusu... Tebrikler... Bu arada o ufak turnayı salan ellere dev turnalar nasip olsun inşallah...
Herşey bir tarafa şu manzalara ne demeli bilmem ki? Gören gözlerine sağlık Ustam. Olağanüstü resimler, çok teşekkür ederim. Muhabbetiniz daim olsun, hoşca, sevgiyle kalın.
FERİDUN abi Her zamanki Gibi Kusursuz bir az Kusursuz Bir anlatım Kusursuz bir Sofra Tebrik ederim İyi Forumlar İyi avlar
Feridun abi sen bu enerji ve bu mutlulukla yaşlanmazsın diye tahmin ediyorum. Zincire bir halka daha eklemişsin, tebrik ederim.
ben ahmet feridun abimize çok teşekkür ediyoruz , ne kadar usta bir avcı olduğuna bir kezde gözümüzle şahid olduk , bize çok şey öğretti saolsun gerçekten olğanüstü bir gündü , herşey için çok teşekkür ederim feridun abi. dün herkezin bi görevi vardı benimki sanırım iğneye gelen balıkları kaçırmaktı
Tutulan turna tadılan sonsuz huzur Bende ahmet gibi ferudun abinin paçasına yapışıp bu avda karelere girebilen şanslı bir avcı yardımcısı yaveriyim Bu arada avdaki en büyük turnayıda ben tutdum Çok yakın zamanda başladığımız turna avına feridun abimiz çok şey kattı sağolsun. Bir turna temizlemesi ve pişirmesi var off diyorum. Eğer feridun abinin pişirdiği turnayı yemediyseniz ortalıkta ben turnanın tadını biliyorum diye gezmeyin. Tecrübeyle sabittir, demedi demeyin. Yolun herzaman açık oltan hep balık dolsun feridun abicim