15.İstanbul Balıkavı Organizasyonu(ADALAR)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında CoNTRoLLeR tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    İftarı teknede yapmayı planlıyoruz, hem dönüşte trafiktende kurtulmuş oluruz diye düşündük.

2. Suatreis

Suatreis

İftar saati yolda olunacağından....

İstanbul için imsak 19:37 olarak göründüğünden...

Teknenin kıyıya vardığında zaten iftara yetişilebilecek bir zaman olmadığından...

Teknede iftariyelik birşeyler hazırlanması, en azından eve gidene kadar aç kalınmaması zorluk çekilmemesi için faydalı olur. Bu yarım ekmek mütevazi bir soğuk sandviç ve çay olabilir. Kıyıya o saate yakın varılması halinde ayrıca bir planda tertiplenebilir tabiki.. Yada ne biliyim belkide 2 tanecik bisküvi...yeterki paylaşmasını bil diye :)

3. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    teşekkürler bilgi için :)

4. Suatreis

Suatreis

Bekir benden önce değinmiş zaten konuya..:) Geri kalanında da yardımcı olmak icab eder hepimize..;)

Evet arkadaşlar neler yapalım, ne dersin Bekir, nasıl olmalı bu iş...kıyıda karşılamada olabilir teknede iftarda açılabilir...ne dersin...

5. MandiBuLa

MandiBuLa SerKan

Favori Kamış:
    Balığı olta tutmaz
    En İyi Avı:
    Mığrı,uzunluğu 1 metre civarıydı.
    peki ya oruç tutmayanlar?

6. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Oruç tutmayanlara serbest...

7. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Abi teknede iftar saatine kadar kalınabilecekse iftarı teknede bahsettiğin gibi sandviçle yapalım derim. Ama eğer tekne bizi iftardan önce kıyıya bırakmak zorundaysa mecburen kıyıda birşeyler yapmamız gerekecek. Ama şöyle birşeyde var; katılım iki kıyıdan da olursa o zaman kıyıda iftar yapma durumu biraz sıkıntılı olur. Çünkü katılanların yarısı beşiktaşta yarısı da üsküdar da inmek zorunda kalır.

8. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Kafama takılan bir konu daha var; 6-7 Eylül Açıköğretim sınavları olduğunu öğrendim. Acaba bu konudan dolayı katılımda bulunamayanlar varmı? Örneğin benimle birlikte gelecek olan arkadaşım organizasyon tarihi değişmesse gelemeyecek. Eğer açıköğretim sınavından dolayı katılamayacak olanların sayısı fazlaysa organizasyonu 1 hafta kadar ertelemeyi düşünebiliriz. Ama daha önceki tecrübelerime dayanarak söylemem gerekirse her hafta başka bir engel çıkıyor. Çıkan engel genel olarak herkesi kapsamadığı için organizasyonumuzu yapma taraftarıyım. Organizasyonlarımız bitmeyeceği için herkes mutlaka birinde müsait olur diye düşünüyorum.

9. ayastafanos Balıkçısı

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    31 ağustosa çek tarihi,iftar problemi otomatıkman çözülmüş olur.

Son düzenleme: 13 Ağustos 2008
  10. haysar

haysar haysar

En İyi Avı:
    lüfer 1,120gr
    haysar (1 kişi)

11. MandiBuLa

MandiBuLa SerKan

Favori Kamış:
    Balığı olta tutmaz
    En İyi Avı:
    Mığrı,uzunluğu 1 metre civarıydı.
    Bu organizasyona avcılar civarından katılmayı düşünen varsa kontak kurup beraber gidip dönelim derim.ulaşım ciddi bir problem olacak o gün katılırsam.

saat 7-8 gibi beşiktaşta inip eve geldiğimi düşünüyorum da,baya zor olacak.

12. önder güdücüler

önder güdücüler önder güdücüler

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    39cm kofana
    listeye benide eklermisiniz teknede mühebbet muhabbet olsun

13. Suatreis

Suatreis

Bekir, aslına bakarsan adalar civarında verimli geçecek dönemin Eylüll ayının ikinci haftasında başlayacağını düşünüyorum. Bu konuda o bölge hakkında ihtisas sahibi olan Aliço arkadaşımızada danışmakta fayda var. Bunu en kısa zamanda görüşebilirim. Diğer bir açıdan ise ramazan ayının ilk haftası olması nedeni ile özlellikle hafta sonları iftar davetleri ile dolu olacaktır. Organizasyonun ikinci hafta düzenlenmesini daha makul buluyorum.

İftar meselesine gelince teknede bu hazırlık yapılabilir, her şekilde de hazır biçimde sunulacak olan sandviçler işe yarar. İster yoldayken, ister dönüş anında oruçların afiyet ile açılması sağlanacaktır.

Oruç tutmayanalar ise hiçbir şekilde çekinmeden yanlarında ihtiyaçlarını getirebilirler tabiki. Çay isteyen olur ise sıcak su hazırda temin edilir, sallama çaylara rastgele denilebilir. Bu durumun hiçkimse tarafından yadırganacağını ummuyorum.

Önerilerim şimdilik bunlardır. Bunları kafa kafaya verip bir değerlendirelim arkadaşlar.

14. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    D.A.M Allround Tele Spin 240
    En İyi Avı:
    Levrek (800gr),Çupra (550gr)
    Katılırsam ki katılmak için elimden geleni yapıcam, büyük ihtimalle oruçlu olmam (ne zaman oldum ki zaten). Bu durum arkadaşların yanında epey bir sıkıntı yapacak bende.

Son düzenleme: 14 Ağustos 2008
  15. ayastafanos Balıkçısı

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    Atıf orada tek olmayacaksın merak etme...

16. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ne biliyim İbrahim Abi işte sıkıntı yaparım ben :rolleyes:

17. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    rahat ol relaks;)

18. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bu arada önemli bir husus daha var :confused:

Organizasyon tarihinde açık öğretim sınavları. :( Benim hanım da sınava girmesi gerekiyor. Doğal olarakta sınav yerine benim götürmem gerekiyor.

Benim bi komşum var. Ne zamdır benden haber bekliyordu. Böyle bir organizasyon oldumu bana da haber ver diye. Onun da kızı açık öğretim sınavlarında olacak. :cool:

Sonuçta şahsım için birşey isteyemem ama, olurda organizasyon tarihi bir hafta öne veya sonraya çekilirse ben ve komşum rahat rahat katılabileceğimiz için mutluluk duyarız. :p

Olmassada sağlık olsun. Son organizasyon değil sonuçta ;)

19. Jukiee

Jukiee Ahmet Kıvanç UZ

Merhaba Bekir Bey, benide eklerseniz çok memnun olurum. Sizlerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Anadolu yakasından tekneye bineceğim.

20. ayastafanos Balıkçısı

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    Yahu şunu bir hafta öne çekelim. 31 agustos olsun,ramazan da değil.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.