15. İstanbul Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Suatreis tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Sağlık olsun Aytekin'im
    Herşey kısmet.;)

2. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    organizasyona katılamadığım için çok üzgünüm malesef bugün acil bi işim çıktı aranızda olamadım :mad: inşallah birdahaki organizasyonda yerimi almış olaçağım tekrar herkesten özür dilerim

3. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    tabii ki organizasyon için çok şeyler yazılıp çok şeyler söylenecek ama ben çok kısa bir özet yapayım.
    organizasyonun flaş ismi alper di. bir kova izmariti toparladı sirkülerin izin verdiği kadar. Suat reis ona çıraklık yapmakla yetirdi. her ne kadar bi ara tamam ben bu işi çözdüm diyerek büyük bir neyecanla olta başı yaptıysa da sınavı geçemeyerek sınav heyeti tarafından bir müddet daha alpere çıraklık yapmasına karar verildi.:D :D :D :D :D :D :D

4. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    D.A.M Allround Tele Spin 240
    En İyi Avı:
    Levrek (800gr),Çupra (550gr)
    Ben yine gelemedim arkadaşlar.

Cumartesi yeni taşınan bir arkadaşın evine hayırlı olsuna gittik. Baktık ki perişan bir haldeler. Elekrik, su, bilimum teknik ve el ustalığı gerektiren işleri yapmadan dönmek olmaz dedim ve hepsini hallettim.

Üzgünüm.

5. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Hayırlı olsun bir organizasyonu daha zevkle yaptınız demek :p fotoğrafları ve hikayeleri bekliyoruz :)

6. cooll34

cooll34 m.emre kaymak

En İyi Avı:
    zargana topu ilee martııı
    EVEEEETTTTT ORGANİZASYONN güzel geçti çok sıcak bi ortamdı herkese çok teşekkür ederim 40yıldır tanışıyormuşuz gibi hissettim kendimi oysa ben kolay kolay ortamlara ayak uydura bilen girişgen biri değilimdir ama öyle sıcak karşılandımki hiç zorluk çekmedim bu arada ALPERE ayrıca teşekkür ederim İZMARİT NASIL TUTULUR öğretti bize :))
    bu arada SUAT REİSİMİN üstüne gitmeyin naapsın adamcağız denizde balık yoktu :)

7. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, çok keyifli bir gün geçti. Akşam yeni konu açılacak fotoğraflarla birlikte, o nedenle günü anlatmıyorum şimdilik. ;) Oraya yazarız yazacaklarımızı. Karışıklık olmaması sebebi ile bu konuyu kilitliyorum. ;):)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.