Mesaj atmasına atalımda, sonra başımıza iş almayalım, malum burası Türkiye ne zaman ne olacağı belli olmaz;
Bu mesaj illaki atılacak!!! Siz de mesaj atmadan önce çantanızı hazır edersiniz ne var ki? Ben öyle yapıyorum İşin şakası bir tarafa da, başbakanımızın da torunları da balık yesin ileride diye çabalıyoruz değil mi?
haftanın 1 günü kesinlikle balık yenmesine karşın bu sürelerde sadece kültür olan balıklardan almayı planlıyorum ve herşeyimle tam destek şuanda sitemizdede konu açtım facebooktada yazılı artı bende adresi olan herkeze yollandı
kesinlikle destekliyorum, bu konuda silifke'nin yerel radyoları ile gazetelerine bilgilendirme yaptım, kendi meslek grubumu yazılı ve sözlü olarak uyardım, e-posta yolu ile arkadaş listeme bilgilendirme yaptım... Damlaya damlaya hesabı... (aslında biraz erken davranıp bu tebliğ ile ilgili dava açılabileceğini düşünmekteyim,-umarım açan olmuştur- ama gerekli araştırmayı yapamadım ve sonuç alınabilecek bir dava açılıp açılamayacağı konusunda gerekli donanıma şu anda sahip değilim.. Düzenleme sanki yalnız 2009 yılına özgü gibi görünüyor ama sonraki seneler için aynı düzenleme yapılma ihtimaline karşı konuyu biraz derinlemesine incelemeyi düşünüyorum.)
böyle saçma bir şey olurmu zaten tezgahtaki balıklar küçücük iyice kökünü kurutmak için yapılmış bir uygulama
Evet Arakadaşlar Almayalim Aldirmayalim Ben şahsen Zaten Almiyordum Bir Amatör Olarak 1 Nisandan Itibarende Balik Avlamiyorum çünkü Içi Tamamen Havyar Dolu Milyonlarca Yavru Yazik Günah Ya Bu Trolcileri Kollayanlar Utansin Kendileri De Zürriyetsizler Grubundan Olduklari Için Anlamiyorlar Yavru Ne Demek Olduğunu .......................
Arkadaşlar benimde acizane bir teklifim olacak. Eğer seneyede bu ve bunun benzeri durumlar olursa site üyeleri daha etkin olacak şekilde birşeyler yapalım nemi mesala büyük balık pazarlarında toplanalım ve protesto edip insanların bu konuya daha çok dikkatlerini çekelim.