15 Yılın acısı :) .. Anıyla, şanıyla, resmiyle hikayesiyle Sarımsaklı Levrek avım ..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Corydorass tarafından paylaşıldı.

1. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrikler. gerçekten iyi parçaymış... daha iyileri için bir 15 sene daha beklememeniz dileğiyle. bolşanslar...

2. umutoz35

umutoz35 Umut Özden

Favori Kamış:
    Kaşık,Sahte yem, El Oltası
    En İyi Avı:
    300-400 gr kopez 3 tane:)
    Ustad hakkaten tebrik ederim. Yıllardır dikiliden, sarımsaklıdan , şeytan sofrasının eteğindeki koylardan botla çıkarım, anca minik minik ispari ot mot balığı 1 keresinde dikili açıklardan 3 kupez(gopez) aldım oda hayatımdaki en iyi rekordu bidahada alamadım:D Bravo walla.. Bu sene badavutun ordaki kayalıkları zorlayacağım bakalım.. İnsallah darısı basıma ..

3. Corydorass

Corydorass Hakan Benli

En İyi Avı:
    73 cm Turna, 61 cm deniz levreği
    Kalamarı balıkçıdan temin ediyorum .. tane hesabı satıyorlar genellikle .. 2,5 - 3 lira .. makasla uygun boyda kesip takıyorum .. Daha önce kalamar ile mırmır, lidaki, isparoz, sarpa, karagöz türü balıklar almıştım. Çok bereketli bir yem 2,5 liralık kalamar yaklaşık 10 gün idare ediyor ve küçük balığın alıp kaçma ihtimali çok düşük çünkü sert bir yem. ( gerçi ben biraz yumuşatmak için sirkeli suda bekletiyorum 1 gün kadar.)

4. LapinCash

LapinCash

Perfect...

5. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Güzel güzel....... Levrek Sarımsaklının tam neresinden çıktı acaba merak ettim:)

6. modena

modena

hakan harika bir rapor bu...balığa zaten diyecek söz yok...benim de en büyük hayalim at-çek yaparak bir levrek yakalayabilmek...bu güne kadar yemli ve bırakma haricinde bir kere bile olmadı...ama inan bu balığı kendim yakalamış kadar mutlu oldum...tekrar tebrikler...

7. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Yürekten tebrik ederim.. Harika bir rapor süper bir balik.. Uykusuz geçen saatlerine değmiş doğrusu.. Darısı başıma :)

8. CAPAMARKA

CAPAMARKA sinan susuzdede

Bu Sene Levrek Verimli.
    Kim Ne Derse Desin Baliklarin En Asili Bence.
    Son 15 Yildir Gecelerce Sabahlayarak Levrek Bekledim Ve Hic Pisman Degilim.
    Herkese Keyifli Avlar....

9. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    tebrikler hakan güzel bir rapor olmuş sanki bende seninleydim :) afiyet olsun.

10. Hırçın Karadeniz

Hırçın Karadeniz GÖKMEN

Favori Kamış:
    Okuma VSystem 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4 4000f
    Çok güzel anlatım balıkta harika bende senin yazılarını okuyup gaza geldim şuan ne yapsam bilmiyorumm

11. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler hakan gerçekten çok güzel av olmuş acaba ayem olraka ne kullandın

12. samet54

samet54 Samet Demiray

tebrikler güzel bir levrek

13. Trbzn61

Trbzn61 YÜKSEL

En İyi Avı:
    Levrek 2,5 Kg
    Tebrikler arkadaş.Nice avlarda daha büyüklerine inşallah.Balık çok güzel görünüyor. Bundan bir ay önce Espiyede "T" lerin birinde bende 2 kiloyu aşkın levrek yakalamıştım.Hava güzel,deniz durgun,sabah saat 10:00, yem canlı boru kurdu,olta klasik ikili köstek,amacım Eşkina(Mavruşgil,Lendonoz,Kaya levreği) yakalamaktı.Yemleri taktım oltayı yaklaşık 10mt ileriye attım ve misina boşluğunu aldım oturdum.Valla aslında oturdum sayılmaz,Kıçım yere değer değmez benim olta sanki ok atacakmış gibi bir yaylandı ki sanki balık güç denemesi yapıyordu.Oltayı elime nasıl aldım hatırlamıyorum.Hiç beklemediğim bi anda geldi.Çok heyecanlandım, benimde ilk levreğimdi.Nasıl çekeceğimi bilemedim.Beni bayağı uğraştırdı.Zor da karaya çıkardım.Acemiyimya balıkta bundan faydalanarak bi çırpınışla elimden kurtuldu misinayı kırdı ve kayaların arasına girdi.Tam bir saat uğraştım düştüğü yerden çıkartmak için ve sonunda başardım.O gün akşama kadar bolca Kötek, Lendonoz ve Tekir avladım.Valla o gün kendimi çok şanslı olduğumu hissettim, belki acemi şansıdır diye de düşündüm.Hani vardırya ilk aşk, ilk göz ağrısı unutulmazya benimde ilk levrek avım unutamayacağım anılarımdan biri olmuştur.Allahım bütün amatör balık avcılarına LEVREK yakalamayı nasip etsin. RASTGELE