vaay ne güzel beee valla ya doğu söylüyorsun birol abi biz burda pırpır döndük neyaptılar diye gelsinlerde fotoları ve videoyuda görelim bari
Herkese tekrardan merhaba, Az önce eve girdim hemen duşumu alıp o balık sonrası müthiş tatlı yorgunluk ile bilgisayar başına oturdum. Birol abi sağolsun aradı konuştuk ilk haberleri ona verdim zaten, herşey mükemmeldi, yunusların karşılaması ile güne başladık, o kadar fazlaydılar ki anlatamam, bir kaç fotoğraf ve videolarını çekebildik. Balık peşinde samatya ve yenikapı açıklarında Necmi Kaptan komutasında dev gemilerin arasında çapari salladık. Günün avı ise toplam 3.5 kilo civarında oldu. Yeşilköy Team'i hemen arkasından takip ettik miktar ile Şimdi fotoğraflar kısmına konu açıp uzun uzun anlatmaya çalışacağım bugünkü maceramızı. Not : Daha sirküleri okuma fırsatı bulamadım ayrıca bir itiraf olsun sirkülerden haberim yoktu ama en kısa zamanda okuyacağım ve harfi harfine uymaya çalışacağım. Amatör de olsa bu işin kuralları var ve hepimizin doğaya saygılı olmak adına bu kurallara uyması gerek. Herkese rastgele
Kutay doğru diyor Çiçek.tarafsız kişi olan Necmi bile Emre-Birol ikilisinin sizden daha çok tuttuğunu söylemiş....