muvaffak abi tebrikler, en çok sizi heycanlandıran anının telefonun çaldığı an olduğunu düşünüyorum. avınız amacına ulaşmış sevdiğiniz ve sizi seven insanlarla bir araya gelip hoş sohbet eşliğinde güzel vakit geçirmişiniz. nice sağlık güzel günlere, geçmiş olsun.
Muvaffak abi Amazon ormanlarında Anakonda mı yakaladınız bu ne böyle Çekerken neler hissettiğinizi tahmin bile edemiyorum.
bu güzel anlatımlar için teşekkür ederim muvaffak abi.öncelikle geçmiş olsun. inşallah buraya gelerek bizleride şereflendirirsin.
Muvaffak abim raporunu keyifle okudum üşüme sen canım abim su kenarında tanış olan arkadaşlarla karşılaşman bence avların avı,sanal alemden gerçeğe dönüşmesi de ayrıca tarifsiz bir keyif olmalı benimde hep aklıma gelmiştir avlaktayken laf lafı açar da bende rastlarmıyım diye bir dosta sevgili abim bilindiği üzere ben deniz avlarına baya bir yabancıyım ama yakaladığın o mığrı balığı nasibin eminim ki mücadele esnasında sizi fazlasıyla keyiflendirmiştir kısmetinin bol olması dileğimle selamlar abi iyi ki varsın bu arada levrek kırmızı ışıktan neden hoşlanmasın her nekadar kan kokusu olmasa da kırmızı renk suya vurduğunda belki doğasında olduğu için suya dağılmış kan olarak algılıyor bende derim ki madem öyle avlak yerine olabildiğince sakatat atmalı birde kırmızı ışığın o kokunun üstüne vurduğunu düşünsenize banko tan üstünde 5-6 aydır sadece klavyeden ikon gönderebiliyorum o da tek bildiğim gülen yüz,acap nedendir eskiden ikon paneli çıkardı şimdi yok bu arada neredeyse 3 defa format attım laptopa yinede balıkavınet'e girdiğimde bu seçenek yok
Mığrı, müren... Güzel bir sosla, ızgarası da şişi de harika oluyor... Tabii önce oltadan çıkartmak lazım Tebrikler Muvaffak abim.
Güzel insanlar hepinize tekrar teşekkürler.. balıgı verdiğim arkadaş evde tartmış - ölçmüş haber verdi .. 105 cm ... 2.5 kg.. mış bende öğrenmiş oldum ..
Muvaffak abi o balığın seninle mücadelesi hakkaten iyi olmuştur buna eminim.Dalaman da yazlığımız vardı bir zamanlar.Ben de eş dost balıkçılarla pareketaya giderdim.O boyda birtane mığrıyı pareketa dan çektim hakkaten baya bi zorlamıştı beni
keyifle okunan ve her nekadar o balığı sevmiyorda olsanız güzel av olmuş. dostlarla sohbet amacına ulaşmış tebrikler