16.01.2012 akşamı Avımız.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mufi tarafından paylaşıldı.

1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    muvaffak abi tebrikler,

en çok sizi heycanlandıran anının telefonun çaldığı an olduğunu düşünüyorum. avınız amacına ulaşmış sevdiğiniz ve sizi seven insanlarla bir araya gelip hoş sohbet eşliğinde güzel vakit geçirmişiniz. nice sağlık güzel günlere, geçmiş olsun.

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Muvaffak abi Amazon ormanlarında Anakonda mı yakaladınız bu ne böyle :) Çekerken neler hissettiğinizi tahmin bile edemiyorum.

3. nusret

nusret nusret

En İyi Avı:
    akya 9,6
    bu güzel anlatımlar için teşekkür ederim muvaffak abi.öncelikle geçmiş olsun. inşallah buraya gelerek bizleride şereflendirirsin.

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Muvaffak abim raporunu keyifle okudum üşüme sen canım abim :) su kenarında tanış olan arkadaşlarla karşılaşman bence avların avı,sanal alemden gerçeğe dönüşmesi de ayrıca tarifsiz bir keyif olmalı benimde hep aklıma gelmiştir avlaktayken laf lafı açar da bende rastlarmıyım diye bir dosta sevgili abim bilindiği üzere ben deniz avlarına baya bir yabancıyım ama yakaladığın o mığrı balığı nasibin eminim ki mücadele esnasında sizi fazlasıyla keyiflendirmiştir kısmetinin bol olması dileğimle selamlar abi iyi ki varsın :) bu arada levrek kırmızı ışıktan neden hoşlanmasın her nekadar kan kokusu olmasa da kırmızı renk suya vurduğunda belki doğasında olduğu için suya dağılmış kan olarak algılıyor bende derim ki madem öyle avlak yerine olabildiğince sakatat atmalı birde kırmızı ışığın o kokunun üstüne vurduğunu düşünsenize :) banko tan üstünde :) 5-6 aydır sadece klavyeden ikon gönderebiliyorum o da tek bildiğim gülen yüz,acap nedendir eskiden ikon paneli çıkardı şimdi yok bu arada neredeyse 3 defa format attım laptopa yinede balıkavınet'e girdiğimde bu seçenek yok

5. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Mığrı, müren...
    Güzel bir sosla, ızgarası da şişi de harika oluyor...
    Tabii önce oltadan çıkartmak lazım:D
    Tebrikler Muvaffak abim.

6. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Güzel insanlar hepinize tekrar teşekkürler.. balıgı verdiğim arkadaş evde tartmış - ölçmüş haber verdi .. 105 cm ... 2.5 kg.. mış bende öğrenmiş oldum .. :D

7. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Muvaffak abi o balığın seninle mücadelesi hakkaten iyi olmuştur buna eminim.Dalaman da yazlığımız vardı bir zamanlar.Ben de eş dost balıkçılarla pareketaya giderdim.O boyda birtane mığrıyı pareketa dan çektim hakkaten baya bi zorlamıştı beni:)

8. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

keyifle okunan ve her nekadar o balığı sevmiyorda olsanız güzel av olmuş. dostlarla sohbet amacına ulaşmış :) tebrikler :)