16.02.2013-18.02.2013 Saroz av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Avistmk tarafından paylaşıldı.

1. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Amaciniza ulaşmaniza çok sevindim umarim bir dahaki sefere dahada iyi geçer
    tebrikler..

2. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SUPER SENSITIVE 2,40
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Teşekkürler Emre Bey.İstanbul ' da Tarabya Fishing olarak düzenlediğiniz bir organizasyona katılmak isteriz.Sizlerle tanışmak isteriz.

3. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    Tebrikler çok güzel balıklar daha iyileri daha irileri rast gelsin. cumartesi günü bende aynı bölgedeydim ters bi günde gittik sanırım hiç haraket yoktu.

4. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Teşekkürler Onur bey bizde çok zorlandık hatta umutlarımız kırıldı kimse balık alamayınca hatta bi kaç bölgede avlanmya çalıştık fakat insanlar sürekli aynı şeyleri söylüyorlardı balık yok diyip durdular ama biz umudumuzu yitirmedik muhtemelen burda balık ne gezer diye tabir edilecek bir yerde aldık balıklarımızı .Umarız yeni organizasyonlarımızda görüşebiliriz.

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Büyük bir emek ve özveri ile yapmış olduğunuz avınızın karşılığını almanıza sevindim.Tüm ekibi kutluyorum, yazın kısmetse bende o bölgelere gitmeyi düşünüyorum.
    Avlarınız her daim keyifli ve bereketli olsun.:)

6. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Çok sağolun . Yazın bizde orada olmayı planlıyoruz belkide karşılaşırız.

7. oguz9707

oguz9707 Oğuz Topaloğulları

Favori Kamış:
    DAIWA CROSSFIRE 2.70 spin
    Favori Makine:
    Shimano catana 25
    En İyi Avı:
    1.755 LEVREK ,800g MIRMIR
    Tebrikler herşeye rağmen güzel bir av yapmışsınız. :D
    ben yazları eriklide kalıyorum 4-5 senedir orda avlanıyorum fakat spin denemek aklıma gelmedi sadece erikli mecidiye arasındaki köprünün altından slikon yemle 2-3 kilodan iri levrek aldıklarını gördüm. ama denemek aklıma gelmedi genelde gece tuzgölünün döküldüğü yerin erikli tarafında kayalıkların yanında avlanıyorum yem olarak canlı maun kullanıyorum orda geçen sene süper mırmırlar yakaladım bikaç tane ispendek ve 1.600 üstünde bir levrek yakaladım maun ile.. Siz o dere ağzında spin denemesi yaptınız mı ?

8. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Merhaba ben aslen Mecidiyeliyim.Ve çoğu yerde av gerçekleştirdim o bölgede dere ağızında ve kayalıklarda spin denemelerimiz oldu ama bir sonuç alamadık ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor biz kötü koşullara denk geldi yazın eriklide görüşürsek beraber deneriz.

9. oguz9707

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano catana 25
    En İyi Avı:
    İnşallah karşılaşırız abi.. şimdi spin ile levreğe fazlasıyla merak saldım onun için yeni takım düzcem ama şimdilik erken çünkü okullar tatil olmadan balığa gidemiyorum o yüzden mayıs ta falan almayı düşünüyorum.d
    Ben okulumdan dolayı gidemiyorum ama gidenlerle konuşuyorum tanıdık bekçiler falan var ama bekçilerde durum kötü diyo çünkü o dere ağzı çok sığ adamlar 2 sene oldu balık yaklaşamıyo diyo orası derin olsa balık içeri kanala kadar giriyormuş bir de tekrar giderseniz dere ağzında canlı tekeyi denemenizi tavsiye ederim çoğu zaman orda tekeyle alıyolar levreği bu arada çupraya yem ne kullandınız.

10. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Amacımız katliam yapmak yada limitlerimizden fazla balık yakalamak olsaydı canlı teke eminim iş yapardı.Ama biz eğlenmek yeni dostlar edinmek ve spin avcılığı ile levrek avlamaktı amacımız.Kanal suyu oldukça yüksekti çünkü kış ayları mağlum.Çupraları deniz solucanı ile aldık.

11. oguz9707

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano catana 25
    En İyi Avı:
    Bende zaten size katliam yapmayı öne sürmedim sadece ilk başta kimsede balık yoktu falan dedinizya onun için bi öneride bulundum orda iş yapacağını bildiğim için.. çupraya kullandığınız yem canlımıydı ben 1. ay önce tuzgölünde maun çıkarmaya çalıştım ama çok derindeler herhalde çünkü baya uğraştım ama 5-6 tane falan çıkarttım maun hakkında bi bilginiz varmı ?

12. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Dediğim gibi balık tutmak için değil eğlenmek için oradaydık.Soruna gelince solucanlarımız canlıydı hatta tükendikçe çıkardık fazla çıkarmadık,ölsünler istemedik ihtiyacımız kadar çıkarıp kalanları denize iade ettik.Bildiğim ve denediğim kadarıyla maunlar yaz aylarında daha iyi çıkıyr kış olduğu için denemedik

13. oguz9707

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano catana 25
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..:D

14. AZİZ41

AZİZ41 AZİZ

Merhaba.

Sazlıdere köyü sahilinde site içinde yazlığımız var bayramdan sonra kısmetse orada olacagız. sizden ricam sandal kiralayabileceğimiz veya balık tutma turu düzenleyen birileri varmıdır varsa telefon numarası veya ulaşabileceğim bir adres varsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim.

15. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    2009 yılı heralde yanılmıyorsam 9 temmuzda Saroz da resmen donmuştum.Güneyli sahilinde resim çekmek için indiğimde soğuktan donacağımı zannetmiştim.Resimler güzelmiş.