Cok guzel baliklar tebrik ederim daha nice guzel avlar dilerim.Buyuk balik marmarada Baltabas egede ve akdenizde Sargoz diye bilinen balik.Benim favori baliklarimdan yakalamasi cok zevklidir.Rastgele ve afiyet olsun:thumb: :hungry:
Galiba balik yapmaya basladi fakat balik geziyor. Gozlemledimce kimisi halicte diyor kimisi yesilkoy diyor kimisi tarabya diyor. Bilca vakti olanlar hergun biryere giderek guzel qv yapabilirler. Yarin gece galatada mantarli istavrit aticam. Bir oltamlada palamuta aticam bakalim ne olucak. Herkeze rastgele.
Karagöz balığını avlamayı çok seviyorum Ege bölgesine gittiğim zamanlarda fırsat buldukça avına çıkıyorum. İstanbul'da yakalamak henüz nasip olmadı. Hatta yakalayana da çok sık rastlamadım. Tebrik ederim çok güzel av olmuş. reeling
yeşilköy *** arkadaşlar. ben silivri civarında yazlıkta tekneyle balığa çıkıyorum ama genelde istavrit fln. bikaç kere ispari avladık onun dışında pek yemli tecrübem yok. yazlıktan döndüm ve havalarda güzel gidiyo seneye kadar beklemek istemiyorum yeşilköyde yemli tutmak istiyorum genelde kayalık iskeleden tutuluyo sanırım. küçük bi tekne kiralayıp mı çıksam daha iyi olur yoksa iskeledenmi atmalıyım ve ne tür takım kurşun iğne yem fln kullanmam gerektiğiyle ilgili tavsiye verebilirseniz çok makbule geçer. şimdiden çok teşekkürler.