Kamuflaj elbise ile Cide sahillerine inip elimizde Tüfekle balık yakalamak (Vurmak) bizlere yakışmadığı için avlayamadık gönlümüz el vermedi bu sebepten dolayı sadece doğayı seyrettik desek nasıl olur Barış Paşammm sen emret yeterki. Alayım seni İstanbul'dan doğru memlekete. Ne zaman istersen telefonumu biliyorsun
Sana millet ulaşaıpta ne yapsın gece karanlıkta seni görmesinler seni arayan beni rasın Paşam sen beni ara nomu rahat bulursun adress :d Turgay office :d
Cideye çook uzun yıllar önce gitmiştim , gerçekten yaşanılacak mükemmel bir yer . Herkesin hiç olmazsa ömründe bir defa bile olsa gezip görmesi gereken doğa harikası bir yer . Havası, denizi anlatılmaz orada yaşamak lazım yaşamak. .. Serkan ve Mustafa beni çoook eskilere götürdünüz, elinize emeğinize sağlık. ..
Gideros, Kurucaşile, Aydost, Ilgarini..... Cahit abi daha çoook var ama iştahını kabartıp Bursa'daki düzenini bozmayayim ben...
Abi lütfen tarih hatırlıyormusun ne zaman bulundurn Cide'de? Lütfen biraz geriye sararmısın şu güzelim hayatını?
Ahhh Serkan Ah,içimde uktedir birdaha oraları görmek hatta emekli olduktan sonra ömrümün yettiğince orada yaşamak. Hatırlamazmıyım 1985 temmuz 1 ve 1 hafta diye başlayıp 28 gün süren ve askerlik için biriktirdiğim parayı yediğim yer.
kankammmmmmm gel biz köyümüze gidelim buralrda havalar tat vermiyor köyün temiz havasını aldıktan sonra dikili yaramadı bana
bunlar göremedikleriniz gerçek ve cennetler GİDEROS KOYUNDAN ÇEKEMEDİĞİM FOTOLAR Sihirli cennete hoşgeldiniz desem yeri var benim köyüm bu kadar güzel dünyada eşi yok desem yeri var tarkan abi tarkan abi sen gel gülyabaninin resmi yerine bunu masa üstü yap desem yeri var