Hafta sonu caddebostan'daydık ve her zamanki gibi pek fazla verim alamadık. İstavrit'ten istediğimizi alamayınca gece yemli atalım dedik belki bir kaç kiloluk birşeyler çıkar dedik gelmedi ama tavayı tamamlamaya yetecek kadar gelincik çıktı. 1 adet küçük gelincik denize geri iade edildi. Umudumuz bir sonrakine kaldı
Sevgili Cadyl, şu an neredesin bilmiyorum ama istanbul da her yerden balık alıyorlar.Kadıköy iskelesinin bulunduğu sahilden bile kiloluk kefaller yakalıyorlar gözümle gördüm.Ha ben o balığı yemem o ayrı konu...
tebrikler muratım basamakları yavaş yavaş cıkıyorsun bakalım hayalındekı buyuk balıgıda buralarda resımlemek mumkun olacakmı ama hıc şüphem yok sen onuda basarırsın saygılarımla
Murat tebrikler, az ama öz olmuş Ben de bu aralar felaket istavrit utmak istiyorum ama kısmet... Avlağın Caddebostan'sa bence iyi balık almışsın diyebiliriz
Lütfen sennur hanım caddebostanda iyi balık yapar gururuyla oynamayalım öyle bir yerin beşiktaş (şaaampiyon)tarafı nasıl kutsal sularsa, bizim için caddebostan civarı da ayrı bir kutsal su . Hele bir de ender oradaysa (bkz. orada gitar çalıp para toplayan ark.) gitarından çıkan ezgilerle akşamları oturup kola (pek alkol kullanmam) içtiğimiz günleri asla unutamam oralarda.