16-18.9.2010 Palamut a niyet Palamut a kısmet

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 3182 tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Kadem sende başladın palamutların kanına girmeye bırakın kardeşim balıkları rahat adamı delirtmeyın bi ferro vardı birde senmi geldin şimdi yeter çaparıye gelen palamutlar artık al bizi yukarı diye yalvarır oldular.

2. 3182

3182

Sağolasın. Sizlerede rastgelsin.

Palamut yakalamanın keyfi bambaşka. Adrenalin i yeter.

Eyvallah. Birlikte inşallah.

Feridun ustanın yanında bizim avlarımız gölde yağmur damlası kalır :)

Bu arada senin trofe alabalıkta şahane idi. Devamını bekliyoruz.

Teşekkürler.

Teşekkürler. Çok lezzetli olduklarını tekrar vurguluyorum tadı damağımda kaldı.

Palamut işi tam bir kısmet işi . İnşallah bir dahaki sefer 3 lü çekersin bi kerede.

Tekrar baktım tekrar canım çekti . :D

Sorun şu. Denizde palamut var adamlar ince takımla kraça gümüş peşinde. Anlamıyorum anlamak da istemiyorum artık çok piskolojim bozuk uğraşmak istemiyorum insanlarla dolaştımı koparıyorum elimle yaptığım çapariyi basıyorum geliyorum eve avdan soğuyorum.

Tekne de baş dönmesi ve mide bulantısı sorunu yaşadığım için maalesef kıyıdan avlanmak zorundayım.

Yessun oni nenesi. :D teşşekkürler.

Usta senin avlarının resimse bizimkiler 1 pixel :)

Bir dahaki sefere sabah seni ararım.

Yok ben pek katlanamıyorum az öncede anlattığım gibi basıp gidiyorum.

Adres fevlike münih :)

Teşekkürler. Oralarda da vardır bonito bluefish :)

Teşekkürler. Sağolun. Darısı başınıza.

Teşekkürler.

Teşekkürler. İnşallah sizede nasib olur.

Teşekkürler.

Beraber bir gün turnaya gideceğiz. Fakat önce boğazda ve marmarada balık yapmaması lazım. :)

Pek öyle olduğu söylenemez. Tek tük balık var.

Tam siper bekliyorum haber aldımmı doğru cephedeyim. Fakat baya ıskaladım kaçtı gittiler aşağılara. Sizin raporlarda görüyorum kendilerini. Hele lüfer familyası ile tanışamadık henüz :)

3. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Denizden aldım bir palamut, eve geldim iki palamut olmuş şu 2. resim :) Benim kaçan palamut rüyalarıma giriyor hala bu arada...

4. 3182

3182

Kibrista akya yi geri salamadin ama bogazda yakaladigin palamutu geri saldin.

kismet den otesi olmaz .