suda kaldığım 7 saatte ilk 4 saat sadece 1 sargoz vurabildim,çünki 1m ye kadar yaklaştırdığım en az 15 çuprayıda vuramadım!!!! bunda büyük payda midemin nedenini bilmediğim bir şekilde çok kötü bulanması,bütün konsantremi kaybettirmesi oldu.. artık sinir olmuş ve kendime ve zıpkına ettiğim onca hakaretten sonra:D 1 sargozla arabaya binmek üzereydim ki aklıma yakınlardaki başka bir mera geldi ve elbiselerle atladım arabaya ,ve suya girdim ,planım yemekliğin çıkması için kefallere saldırmaktı,sonra 1 kefal vurdum da ,kefal daha büyük aslında kafasını ve karın kısmını bi kediye verdim:D.. kefali vurduktan sonra aniden dipteki şişin yanına bir levrek gelip bakmaya başlayın ca anladım ki levrekler burda,hemen baskın avına geçip 2 levrek indirdim.bu arada burada 2 çupra kaçırdım :D :D ve son bomba ; derinlik 2m ,zemin yosun-kum son bir defa çupra için yattım ,ses çıkardım ,ve o koca kafayı gördüm, yavaş yavaş bana geldi,geldikçe büyüdü gelmesi 1 dk kadar sürdü ve vurdum ,makara yı son sürat açtı ve 2 dk sonra olduğu yerde kaldı ve aldım söndürdüm ,kaçan 15 den fazla çupranın yerini alırmı bilmem ama 1.650 kg geldi!!!! ama artık eminim ki dünya çupra kaçırma rekoru bende ,ama yeni zıpkınla 3. suya girişim alışacaz..... hatırlatayım gine balıklar herzamnki gibi 0-2 m de vurulmuştur :wink: [img] [IMG][/IMG] sağlıklı dalışlar ,rasgele :wink: