Kamış:165 cm shimano joyspinning misina:Nippon 0.18 sahte:strike pro a010 4,5 cm kurbağa makine:eagle 25 saat:14:00 Dün gerçekleştirdiğim avda işe yaramıyormu acaba diye düşündüğüm strike pro kurbağasının bugünkü yakaladığı kefal.Daha önce burda balık olmaz diye es geçtiğim sığ kumluk söğüt altı bi yerden aldım bu kefali.gölgeliklere akıntıyla sürükleyip çekiyordum.su berraktı, birden söğütün altından birtanesi kaptı.Balığı n vuruşunu gördüm.arkasından aynı boyda birtane daha geldi kurbağayı oda yemek istiyordu ve peşinden geldi.Daha sonra beni görünce ağacın altına tüydü.1 dakika mücadelen sonra balığı yakaladım.yankeski torbamı biraz ileride unuttuğum için kurbağayı elimle çıkarırım gafletine düşüp üçlü kanca balığın çırpınışıyla sol işaret parmağıma bir güzel giriverdi.Sorun şu ki sağlık ocağında çıkarılması çok daha sancılı oldu.Balıkçı arkadaşlara tavsiyem mepps yada rapala farketmez elinizle çıkarmamanız.Umulmadık zamanlarda kaza olabiliyor.Bınlarda resimler... LPqVG0][/url]p
Tebrikler süper bir kasna almışsınız. Merayı tahmin edebiliyorum bu kadar iri kasna görmemiştim daha önce. Köylüler ağ geriyor ve eskisi gibi balık içeri girmedeiği için popülasyon azalmakta. Genelde elle tutuarlar.
Öncelikle geçmiş olsun Serdar Abi. Tatlı su avının en güzel yanı doğayla iç içe olabilmek ve kafa dinleyebilmektir bence.Senin meran bu bağlamda çok güzel bir mera. Ve balık da şahane. Tebrik ederim.
öncelikle geçmiş olsun kardeşim. gerçekten zor bir durum yaşamışsın.tuttuğun canavar biraz olsun acını dindirmiştir umarım. balık şahane ama sen kendine dikkat et öncelikle. üstteki yorumlarda da bir arkadaşımız dediği gibi tetanoz aşısı kesinlikle yaptır. önemli olan can sağlığı unutma. avların daim olsun.
İlk olarak geçmiş olsun, fotoğraftaki gibi sığ ama kuytu köşe suları özellikle ağaç gölgesi vuran yerlerde inanılmaz kasnalar oluyor hemde iri.Bende çok kez denk geldim eğilip at çek yaparken hiç ummadığım kadar büyük balıkların sahteyi kovalıdığına.Hele o sahteyi almak için yarışıp bir anda ortalığı karıştırmaları ama şans eseri aralarından en küçüğünün sahteyi alışı ne kadar kötü bi durum gibi gözüksede avın verdiği zevki ikiye katlıyor o anlara şahit olmak Tebrikler..
strike-pro warted toad sahtesi ve özelliklede siyah renkliisi favorimdir. Her yerde en iri kasnayı alır. İğne çıkarırken forseps kullanmalı vede onu av yeleğinin bir yerine takmalısın. Tebrikler,devamını dilerim.