Teşekkür ederim Teşekkür ederim, sanada rastgele kardeş. Mangal? İlginç fikir ama acaba mangal yaptıkları vatozlar sonradan fotoğrafını bulupta eklediğim vatozamı benziyor? Yoksa başka bir türünemi? Diken konusuna gelince, benim yakaladıklarım fotoğraftakine çok benziyor, özellikle kuyruk tıpatıp aynı, yani uzun ince gelen, kamçı gibi bir kuyruk değilde fotoğraftaki gibi küçük yüzgeçimsi kısımları olan bir kuyruğa sahip, yani diken yok gibi. Yakup hoca cevap verebilseydi çok güzel olurdu, bilemiyorum çok uzun zamandır mesajına rastlamadım İnşallah irtibatı koparmamıştır..
Valla seni bulmem ama ben olsam en azindan denerdim Ama tabii ki temkinli olmakta fayda var.Benim bahsettiklerim normal stingray (kuyrugu sivri olan) Mesela burada catfish yiyen hic gormedim ve duymadim.Hatta yakalayanlar geri birakiyorlar yada cok adi bir sekilde oldurup kenara atiyorlar.Neyse ben birkac kez yakaladim ve tadina baktim.Bence cok guzel bir balikti. Belki o senin yakaladiginda yenilebilecek bir turdur. Rastgele...