hedef av : turna şehir: istanbul avlak mekanı :devlet sırrı av malzemsi: 2.10 spin kamış kaşık,slikon,ve kaşık sabah cok erken saatte avlak yerine vardım hava yagmurlu ve ilk basta hafıf ruzgarlı idi sabah ilk turna 37 santim idi ve suya iade edildi yaklaşık 10 dk da sonra bir adet daha turna aldımlimit dahilinde idi 40 santim di buna sevindim cunku eve bugun turna ile donecektim..yaklasık 1.5 saat sonra gelen turna 34 sandi ayne geldgi yere iade edildi.. akşam saat 6 ya kadar tek vurus bıle olmadı ali abim ve yanındaki birol abi ziyaretime geldiler saat 6 dan sonra ali abim 2 adet turna aldı lakın ıkısıde lımıt dahılınde olmadıgı ıcın tekrardan ozgurluklerıne ddonduler kısaca guzel ve keyıflı bır gun daha bıtmıstı kısmet olursa yarın aynı yerde ve aynı saatte avlak yerındeyım... bir kaç kareyi sizinle paylaşmak istedim... gelen ilk turna 37 santim en az 3 santim daha buyumesi lazım geldigi yere iade edildi avlak yerinde den bir kare buda bugunku kısmetim
Böyle sizin gibi bilinçli avcılar olduğu sürece bu bilinç daha çok yayılır diye düşünüyorum. Tebrik ederim.
İbrahim kardeşim öncelikle balık avı yaparken sirkülere bağlı kalarak gösterdiğin bu hassasiyetten dolayı sana teşekkür ederim örnek bir davranış sergilemişsin tebrikler. İkinci olarak bu raporu bizlerle paylaştığın içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum Umarım ilerleyen zamanlarda daha bereketli ve kazasız belasız yapacağın av raporlarıyla seni aramızda görürüz
İbo tebrikler. sen iyice sardın bu turna işine. Ama neyazık ki şansın yaver gitmiyor anlaşılan. Yolun buralara düşerse elin boş döndürmeyiz.
Ne zaman gelelim abicam ben hazırım bu arada tebrikler ibo beni aradın ama malesefd işi güç teşekkürler orhanda aradı yalnız hakkını yemeyeyim beni aradığınız için teşekkürler avınız için tebrikler davranışınız içi diyecek söz yok paylaşım için teşekkürler..:ya ya ya şa şa şa çarşı çarşı çok yaşa..
Bir tebrik ve teşekkür de benden olsun. Daha güzel ve bereketli avlarını bekliyorum İbrahim. Selamlar, güzel turnalara rastgele.
Hatırlıyorumda geçmiş yıllardaki raporlarımızda salınan balık görüntülerini bu kadar çok görmüyorduk. Şimdi ise gurur verici şekilde boy limitine hepimizin gösterdiği hassasiyeti ve saldığımız balıkların raporlarımızdaki sayısal artışını görmek mümkün. İbrahim bey, günün keyifini yakalamış biri olarak sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ediyor ve teşkkürlerimi sunuyorum. Daha irilerine rasgele inşallah..