Dün büyük bir istekle 4 arkadaş yola çıktık, mudanya dan sandalla mezgite gideceğiz hazırlıklar tamam . Sandala binmeden önce biraz başım ağrıyodu ama önemsemedim, çapayı attık takımları açtık yavaş yavaş deniz dalgalanmaya başladı bu zamana kadar ilk defa olan bişey oldu ve beni çok fena deniz tuttu tam mezgit başlamıştıki dayanamadım çıkmak zorunda kaldık ,çıkınca ilk iş kendimi kumlara bırakmak oldu.Oradan kurşunluya geçtik akşama kadar dolaştık ama sonuç tam bi fiyasko beni deniz tutana kadarki 6 tane mezgit malesef foto yok ben gerçekten çok kötüydüm...
osman sen Eskişehirlisin ne işin var denizde karanın suyu mu çıktı şaka bir yana geçmiş olsun bidahaki sefere inşallah
geçmiş olsun kardeş. sana küçük bir tavsiye eczanelerde var 2 ytl civarında haplar var al bitane bulunsun. faydasını görürsün o duyguyu bende bilirim. neyse bir dahaki sefere inşallah...
sallasaydin ya abi cikmadan bir saat once bulanti hapi...eger bas agrisi veya yorgunluk olunca cabuk tutar...sahsen beni hic tutmuyor ama yanimdakileri tutunca av felaket oluyor... vardir herseyde bir hayir o gun sans sizden yana degildi belkide... saygilar
canazor valla aliağa'daki o takoz kaya balıklarını bile özledim ama sizlerle tekrar bir organizasyonda buluşmayı çok isterim abi neydi o börekler mandalinalar muhabbet