Gebzeye tayin olan Arkadaşım Ali tatilini geçirmek üzere Kırıkkaleye dönmüştü.Babasının av galerisi olması sebebi ile birnevi "ekip lideri" konumundaydı kendisi.Uzun süredir avlanamamış olmamız sebebi ile hiç vakit kaybetmeden planlarımızıyaptık.Ali ben ve yaşca bizden büyük olan Caner abimiz ile beraber 3 kişi benim şişme botuda alıp sabah erkenden yola düşecektik. Caner abımız işlerini bahane gösterer ki biz buna halk arasında "satışa getirmek "diyoruz bizden müsade istedi bizde gereken hoşgörüyü göstererek kendimizi yola vurduk. Biraz alışveriş yaptıktan sonra nihayet avlak yerimize geliyoruz.Fakat daha eşyaları indirirken birçok şeyi unuttugumuzu fark ediyoruz fakat sudan gelen balık oynaması sesleri tüm sıkıntımızı bir anda gidermeye yetiyor.Bir hışımla botumuzu şişirip suya indiriyoruz takımlarıda bota attıktan sonra başlıyoruz avımıza.İlk balıgı Ali yakalıyor fakat birşekilde balıgı livardan kaçırıyoruz.Daha sonra ben birkaç tane yakalıyorum... Sonuç olarak güzel bir av gününden sonra biraz dinlenmeyi hak ediyoruz. Akşam yemeginde odun ateşinde sucuk ekmek... Turnaları pişirmeden hemen önceki son görüntüler. 17.08.2008 Yine aynı mevkide geçen hafta yaptıgımız avdan güzel bir turna ve aynalı örnegi Saygılarımla...