Bir haftadır balığa gidemiyorduk.Arkadaşla birlikte saat 13:00 gibi canlı yemleri alıp doğru avlağa vardık.Sudak ve sazana oltaları salladık.Sudağa canlı yem sazana mısır.Gelen sazanlar hep limit altı olduğu için suya iade edildi.Bir ara arkadaşa heralde ağcılar 40cm den büyüğe ayarlı ağlarla büyükleri topladılar diye de konuştuk.Önceki yıllarda çektiğimiz sazanların 10 da biri limit altı gelirdi.Şimdi limit üstü yok.Bir de el kadar sazanları alanları gördük.Neyse gelelim sudağa.Saat 18:00 den 21:00 e kadar 4 sudak aldık.Balık kesince biz de avı sonlandırdık.Oltalar boş kalmasın. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tebrikler nevzat abi en azından boş gelmemişsin. İstanbulda Sazan die gidip çok kızılkanatla hatta boş döndüklerim bile oldu. Allah herdaim muhabbetinizi artırsın. ammannn oltalar boş kalmasın...
Tebrikler Nevzat abi. Daha güzelleri livarına girsin. Durduğunuz yerde koskiciler müdahale etmiyor mu? Bende şimdi balıktan geldim. 3 tane 30 cm civarı sudak, 3 küçük sazan tuttum. sazanları iade ettim. sudakları geri salma olanağı olmadığı için aldım.
Teşekkürler Mustafa.Kapağa 150şer metre sağ ve sol tarafına durabilirsin.Daha irileri livarına dolsun.
tebrikler... güzel av olmuş gene de... bizim burada da çok fazla limit altı sazan var bu sene... gelecek için ümit verici aslında ama, büyük sazan hiç gelmiyor oltalara neredeyse...
Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun.Blıkçıdan aldıklarımı kokuyor diye yemiyor.Ama benim tuttuklarımı komuyor diye yiyor. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun.Ben de sevindim ama nasıl olsa ağcılar toplayacak.