17.10.15 Turna'ları

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Huban tarafından paylaşıldı.

1. Huban

Huban Gökmen

Merhabalar,

Ctesi günlerim turna peşinde geçiyor, Trofe aşkıyla yanıp tutuştuğumuz bugünlerde - trofe olmasa da - yine boş dönmedik çok şükür.

Sabah 07:00 itibariyle sudaydık, bir elim telefonda sürekli hava durumunu takip ediyorum, yağmur yok ama hava bulutlu olacak şekilde gözüküyor. Bu bölgede kullandığım kaşık kapalı havada iş yapmayacağına göre silikona karar veriyorum.

İlk meramıza girdiğimizde sis daha dağılmamıştı oltayı attığım yeri göremiyordum, 1 saat boş geçtikten sonra sis dağılmaya güneş ucundan ucundan kendini göstermeye başladı, av arkadaşım 65 cm civarında bir turnayı yakaladı. Aynı boylarda bir iki balık daha aldı bende tık yok.

İlk suya girince denediğimiz benim boş çıkmadığım meraya gitmeye karar veriyoruz. Tekrar at-çek'e başladığımızda 60 cm civarı turnayı yakalıyorum. Balığı muhafaza ettikten sonra tekrar atışımı yapıyoorum sanki dejavu olmuş gibi aynı anı tekrar yaşıyorum 2. balık 67 cm civarı geliyor. Bu arada arkadaşım 70 cmden biraz daha büyük bir turnayı kandırıyor.

Bu şekilde 07-11 arası avlandık. Adet olarak 10-11 civarı balıktan 5 tanesini alıkoyduk. Aldığımız en küçük balık 55 cm civarında, en büyük balık 75 cm.
    (55 cm balık silikon çıkarılırken amelyata girdi suya bıraktık fakat yaşamadı )
    Trofe peşinde avlanmaya devam, herkese rasgele.

http://i.hizliresim.com/9EG4jr.jpg

http://i.hizliresim.com/RBQY7G.jpg

2. exploiter

exploiter Erkan

tebrikler.

3. apo_1905

apo_1905 apo

balıklar güzel. tebrikler

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Güzel av günleri daim olsun sevgili Gökmen. Tebrikler.:)

5. Huban

Huban Gökmen

Herkese teşekkür ederim, daha iyileri sizlere rastgelsin.