yazacak çok şey var raporla ilgili ama artık insanlara tek tek neden niçin anlatmaktan bıktım usandım. ve gerçekten yoruldum. şu raporu yazacağıma oturup 16 ekım raporunun cevabını yazdım. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=761449#post761449 11 adet balık tutulmuştur. Sevgiyle kalınız. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Aliço Reis İzmir'e de gönder şu yakışıklılardan ya Maşallah, Allah daha nice bol balıklı avlar nasip etsin
reis süpersin yine Maşallah diyelim avların daim olsun daha güzel avlar yapman dileğiyle sağlıcakla kal abicim..
Alico reis senin bu güzel avlarını eskiden beri takip eden biri olarak o balıkları ne zorluklarla yakaladığını biliyorum bereketli avlarının devamını dilerim rastgele
Alico Abi cok guzel baliklar. Eminim cok guzel anlar yasamissindir.Tebrikler ve tesekkurler guzel raporun icin. Devamina Rastgele Abicim ...
Yok yok sen profösyenel olmussun Alico kardes buradan baska linke yöneltmisin,bende okudum yazdiklarini,bu isi iyi derecede yapan herkes profösyenel olmustur ne varki bunda,profösyenel olmak sadece tutmus oldugu baligi satmakmidir acaba,istedigim zaman baliga gidip hedef baligimi tutuyorsam ki sen bunu yapiyorsun anladigim kadari ile,sende bu isi layigi ile yapan ender profösyenel balikcilardansin,tebrik ederim...
Lüferler tuğla gibiydi ...4 senedir beraber avlanırız ilk defa ilk sezon avımızda skor bu kadar yüksek oldu ...İyi geldi valla Usta...
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkürler ederim sağolunuz varolunuz. elleriniz dert görmesin