Gecenin 4 ünde yollara düştük, herkes uykulu Sabahın ilk ışıklarıyla, köy kahvesinde çayımızı içip denemelere başladık Atçekler başarılı oluyor, ilk gelen tosun Ardından gelen tosuncuk, ama çok küçük geri iade edildi. Suya bırakma için video çekemedim ama saldıktan sonra bir fotograf yakalayabildik... Sabahın erken saatleri olmasına karşın(yani tamda balığın gezdiği saatler, yeterince sağlıklı bir av olamıyordu ve tam o anlardan birinde ağları farkettik... Sahibini bulup ağları kaldırmalarını istedik, bize diş gösterdiler... İlk önce diş göstermeye kalktılar, jandarma gelene kadar ıslatıp ıslatıp döveriz sözü sanırım etkili oldu. Kalabalık olmasak bizi harcarlardı yemin ediyorum... Sonuç ağları kaldırttık... Meğersem tam önümüze de ağ atmışlar şamandıraları olmadağından görememişiz. L şeklinde kesmişler balığı, üç tarafımızda ağ var biz balık tutmaya çalışıyoruz.... Ağların hepsi kalktı, zafer kısmen bizim. Kayık kiralayıp nasibimizi aramaya koyulduk... Tekneden göl manzaraları... Bir tosun da kayıktan aldık... Ama onun resimlerini oltadayken çekmeyi unutmuşuz heyecandan... Dönüş yorgunluğu nasibimizi aldık, Kayıkla Aldığımız tosun la çektiğimiz resim Dönüşte de at çiftliği oldugunu düşündüğümüz bir yerin kenarında atları sevip günü noktaladık... 4-5 çeşit kaşık denedik, 2.5 liraya aldıgım turuncu rekli bir kaşıkla aldım bütün balığı 30-40 liralık kaşıkların yapamadığını yaptı. Resmini sonra eklerim unutmuşum. Ama gördüğüm şey beni çok üzdü, kayıkla epeyce gezdik gölün içinde belki mubalağasız 1000 mt ağ vardı. Jandarmayı aradık sallamadılar bizi...
süper bir rapor...resimler şahane...direniş harika...ağ atanlara karşı bende buradan onlara karşı sizinle aynı duyguları paylaşıyorum sesli olarak...hal hatır hesabı...bütün ekibi kutluyorum...güzel gün budur işte...ellerinize sağlık...
Ellerinize sağlık. Ağ için gösterdiğiniz çaba ayakta alkışlanır. Tüm ekibi canı gönülden tebrik ederim.
"jandarma gelene kadar ıslatıp ıslatıp döveriz sözü sanırım etkili oldu" hahahah süpersiniz, helal olsun hepinize.
Ben teşekkür ederim hepinize, tepki zincirleme ilerlerse sonuca ulaşır. Engin yer tanıdık evet gideni geleni bol buranın
Ağ olayı dışında çok güzel vakit geçirdiğiniz belli. Nice bereketli avlar gerçekleştirmeniz temennisiyle.. Bir de o kamışla at-çek'ten sonra eminim kolunuzda ağrı hissetmişsinizdir.
Hepinize mucadelenizden dolayi bu dunyanin bir ucundan can-i gonulden tebrik ederim.Hakikaten hem guldum hem takdir ettim. Bu arada eger Jandarma sizi sallamadiysa siz hem Jandarmayi hemde o ag atanlari sallayacak olan "JANDARMA ALAYI" na sikayet edin lutfen . O sizi sallamayan karakol u Alay bir guzel sallasinda ondan sonrada onlar sallamaya baslarlar Lutfen,buyuk rica ediyorum bir daha ki sefere Jandarma Alayi'na bildirin durumu. Az once de buna benzer bir Jandarma vakasi olayi okudum forum icinde.Gercekten cok uzucu.Resmen Jandarmanin adini kotuluyorlar. Bende Jandarma olarak gorev yaptim fakat en kucuk ihbarda bile titizlikle isimizi yapiyorduk.Bu haberi okuyunca da cok cok uzuldum acikcasi. Hepinize rastgele...
Aslında bir yandan suç bizde çok üstelemedim jandarma da gelmedi zaten üzerine gidip alayı aramak mantıklı geliyor...
Üstad gerçekten resimler, anlatım, resimlerdeki anlatım bir harika.. eliniz boş da dönmemişsiniz, emeğe değmiş, salınan balık da takdire şayan.. tüm dostların dediğini tekrarlayarak, direniş de tarihe geçti bu bilinç bir gün herkeste olacak, belki o ağ atan denyo da burada akıllanmış bir halde av raporlarını yayınlayacak, hepimizin aldığı gibi zevk alacak..
jandarmayı aradık sallamadı bile, bizde sayı üstünlüğümüzü avantaja çevirelim dedik. Biraz magandalık oldu ama dogru olanı yaptık...