17.11.2013 Dişli Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında frenist tarafından paylaşıldı.

1. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Tebrik ederim abi dişlilerin maşallahı var çok güzel bir av geçirmişsiniz.Bizde vize sınavlarına çalışmaktan balığa gidemedik.Daha da iyileri rastgelsin.

2. melikşah

melikşah ........................

Cihan tebrik ederim kardeşim güzel iş :thumb:

3. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Tebrikler Cihan süper av olmuş. Sahteleri Aliexpresten mi aldın? Bende orada görmüştüm ama güvenemedim, keşke alsaydım idk

Hep böyle güzel raporları bekliyoruz, gözümüz şenlenin :)

4. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Aklıma geçen sene Kartal da yaptığım av geldi. Aralık ayı akşam iş çıkışı zaten hava kararacağı kadar kararmış. Balıkçıdan aldığım istavritlerle sahile apar topar inip 1. oltayı acele ile açtım. Bu arada da yanda 40 yaşlarında biri var, ona "rast gele balık varmı diyorum". Adam da "Balık malık yok, bende kırlangıç a kafayı taktım, Kırlangıç için olta attım" dedi.

1. oltayı kayaların arasına sıkıştırıp ikinciyi hazırlıyorum hooop sarıkanat kovada :) Adam ile göz göze geldik. İçinden küfür etti biliyorum, "şansa bak cık cık cık" dedi. İkinciyi daha yemlemedim bekliyor tekrar attım aradan 10 dakika geçmeden kırlangış gelmezmi :laughing: :laughing: Bir sigara yaktı ama herhalde ya iki yada üç çekişte bitirdi. Sonra toplayıp gitti.
    Yarım saat sonra başka biri geldi "Burada bir kırlangıç yakalayan varmış kim o!" dedi. Aha dövecekler dedim :) Adam balığa baktı baktı gitti....

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    cihan tebrikler, 2/3 gün çok güzel balık yaptı, yakında palamut haberleride alacağız. sahtelere gelince balık okadar bolduku sahte seçme lüksü yoktu, resmen kapışıyorlardı.

6. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Abi insanoğlu işte birsürü garip huyu suyu var herkesin :) Benim birkere kartalda 35 gr kurşunla çapari atarken kullandığım fiber kamış cart diye uzunlamasına kırıldı sap kısmına yakın yerden :( :( o günde balık daha başlamamış olmasına rağmen ben çok güzel istavrit avlıyordum, yan taraftaki bir amcada boyna ters ters bakıyordu, abartmıyorum adam en az 20 çeşit çapari denedi ama yok alamıyor balığı, arada bir bakıyorum asık bir suratla bana bakıyor oda en sonunda nazara geldik kamış kırıldı gitti... Bazının haseti nedeniyle nazar değebiliyor, temkinli olmak lazım ;)

7. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Teşekkürler. Sahteleri Aliexpressten aldım. bir kaç izolasyon işleminden sonra sorunsuz kullanılıyor. Daha sezon yeni başladı, geçte kalmış sayılmazsın ;)

:) :) :) Herkes kısmette ne varsa onu alır, fazlasını almak ise birazda kişinin kendisi ile alakalı hihi hihi hihi

Sağol Hakan, bundan sonra artarak devam eder umarım. Bu sene 1 tane palamut aldım, o da çapariye geldi. Bu saatten sonra çokta umudum yok açıkçası. Sarı gelsin yeter :thumb:

8. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Mersi canım :)

Sağol kardeşim, sen yine de vizeleri boş bırakma, geleceğin balık avlamaktan önemli. Önce eğitim, sonra hobi ;)

Erkan abim, en kısa zamanda görüşelim, beraber atalım çekelim. Sevgiler :thumb:

9. d33p3r

d33p3r Erdinç

Favori Kamış:
    Lineaeffe IM Casting Surf Kamış 4.20, Okuma VSystem Spin Kamış 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-65b, Okuma Avenger AV-40b
    En İyi Avı:
    36 cm lüfer, 1.2kg Palamut
    Cihan, tebrik ederim kardeşim. Bereketli olmuş. Çok güzel dişliler bunlar. Sezon iyice açıldı artık. Artarak devam edecek inşallah. Allah hepimize bol balıklı avlar nasip etsin...

10. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Sağol abi, şükür hareket başladı. Amin, inşallah bol bol avlarız :thumb:

11. havagazi askeri

havagazi askeri Soner Pehlivan

En İyi Avı: