17 Ekim 2010 Yeşilyurt Lüfer Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında stratejist tarafından paylaşıldı.

1. istavrit

istavrit Boğaç

Bence hafta sonunun en güzel lüfer raporuydu ...İçten ,samimi ve heyecanı okuyana yansıtan bir amatöre yakışır hoş bir anlatım ...Bu sene balık geç geldi ama gelenler tabiri caizse tuğla gibi ...Takımları biraz kalın tutmanın daha sonra dinmeyecek gözyaşlarına engel olacağına düşünüyorum ...Bu sıralar aşağıdan ne geleceği belli olmaz ...
    Tekrar tebrikler ve afiyet olsun :)

2. mcm

mcm

Kendim tutmuş kadar sevindim, daha iyilerini tutarsın inşallah. :)

3. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Süper av olmuş.. tebrikler

4. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine:
    okuma avanger av 30, okuma avanger av 45, shimano alivio 4000 fb
    tebrikler afiyet olsun süper bir av olmuş

5. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Arkadaşlar tebriklerinizden ve güzel dileklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim, umarım daha iyi avlar sizlere nasip olur.
    Lüfer familyasının Bakırköy-Ataköy-Yeşilyurt-Yeşilköy sahillerinde yemlenme amacıyla dolaştığını ve eğer kısmetinizde varsa bu bölgelerde avlananların oltalarına denk gelme ihtimallerinin oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu bölgede avlanmayı planlayan arkadaşlar olduğunu bilmeme rağmen kendi aramızda minik bir organizasyon yapmamızı teklif etmemi engelleyen tek şey balığın çok nazlı olması ve günü gününü tutmamasıdır. İnsanları farklı yerlerden boş yere bölgeye çağırıp daha sonra balıksız ayrılmalarını istemiyorum. Ancak eğer balığın bölgede tutunduğu kanısına varırsam emin olun ki ilk işim böyle bir organizasyonu planlamak ve sizleri Yeşilköy/Yeşilyurt sahiline davet etmek olacaktır.
    Beklediğiniz vuruşu oltalarınızın ucunda her daim hissetmeniz dileğiyle..

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ellerine kollarına yüreğine sağlık daha nice güzel av günlerinde güzel balıklar diliyorum