merhabalar arkadaslar. bugun is cikisi eve 30 km uzakliktaki Bucz kasabasindaki golete kayinpederle birlikte gittik. Feeder sistemi ile tek igneli sistem kulandik bu avda. yem olarak konserve misir vardi. feeder olarak ta Traper karp isimli hazir karisim ile yine traperin groundbait misir tanelerini kullandik. yaklasik 2.5 saat suren avimizda toplamda 11 adet sazan yakaladik. en kucugu 2 kilo en buyugu 4-5 kilo arasi idi. iclerinden buyuk sayilabilecek olanin fotosunu cektim goletten gun batimi manzarasi ve balik ile birlikte beni de goreceksiniz resimlerde sasirmayin ( Orhan Veli yi anmadan gecemedim) baliklarin hepsi suya geri iade edilmistir.
Alico abi (hitabima kizmassiniz umarim) bugun baliktayken sandalyede otururken aklimdan gecen " Alico abiler bogazda palamut lufer tutsun sen gel burda sazan pesinde oyalan" fikriydi )) Bandirmada dogup buyuyen biri olarak hala bu sazanlar perchler vs istavritin bile yerini tutamiyor ))
Dönünce alırız inşallah ifadelerini ellerine sağlık her zaman ne zaman dilersen... Olsun balık balıktır sonuçta her zaman daha güzellerine diyelim.
Sagol Roy bak bugun iki takim calistim. biri feeder digeri dip oltasi kursunlu. feeder 7 balik aldi digeri bir balik
Hakan sagol daha guzel resimler cekmeyi umuyorum ama telefon ile ancak bu kadar oluyor. sondan bi onceki resimdeki sivrisinekler de cok guzel cikmislar bence ))
kardeşim benim ya fotoğraflarda bile olsa yüzünü görmek güzel önceden balıklarla poz verirken bacağını ölçü kordun bakıyom şimdi şişelerle idare ediyon
hep bacak gostermeyeyim dedim olcu birimlerim el karisi ayak boyu alacagim bir elektronik tarti yakinda
tebrikler bu kadar sazan artık türkiyede tutulmuyor ağ,tırıvırı vb. nedenlerden çok şanslı olduğunuzu bilin ben her avda 1-2 tane kiloluk sazan tutsam şanslıyım diyeceğim.
Abi gene güzel bir rapor daha irileri denk gelir inşsallah biz burda zil taktıgımız yere sen kurt gibi bişey takmışın cahilligime ver abi o ne işe yarıyor
kusura bakma anca gormusum sorunu. o ucu top gibi olan aparati soruyorsan o sinyalizator. baligin vuruslarini anlamaya yariyor. balik yemle oynarken o da hareket ediyor asagi yukari biz de anliyoruz balik dokunuyor..