17.istanbul organizasyonu da gerçekleşti:)

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında korni tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    inşallah abi yaparız tekrarını:) :)
    bu arada kuruçeşmeyide kurutmuşsunuz ellerinize sağlık :)

2. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, ben rüzgardan sebep biraz rahatsızlandım. Organizasyonla ilgili asıl yazımı o nedenle yarın yazacağım ve fotoları da bu mesaja ekleyeceğim. Lütfen kusura bakmayın, gerçekten şu anda pek halim yok. Ancak katılan tüm arkadaşlarımıza, öncü olduğu için Süheyl ağabeye, uzaklardan aramıza katılan Vedat ağabey ve Gürol ağabeye ayrıca teşekkür ederim. Dediğim gibi asıl yazımı yarın yazacağım fotolarla birlikte, bu mesaj içerisinde olacak. Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar.

Oooyy tantuni tantuni.. :)

==================================-

Evet arkadaşlar, yukarıdaki mesajı dün yazmıştım ve şimdi iyileştim. :)

Dün sabah Üsküdar'da iken, Emirgan tarafından "kurşun istiyoruz" diye bir istek yapıldı. Ben de hazır buradayım, Cengiz balıkçılığa gireyim dedim. İçimden de, Vedat ağabey İzmir'den döndüyse kesin oradadır diyordum. Kapıyı araladım ki, Vedat ağabey karşımda. Hadi gidiyoruz dedim onu da sürükledim ama Kaan'la birlikte gelmeyi düşünüyormuş zaten. Ama telefonunu evde unuttuğu için Kaan'ı arayamamış. Hemen Cevat Ergin ağabeyimizin yanına uğrayıp Kaan'ın telefonunu aldık ve aradık. Başiktaş'ta buluşup, oradan birlikte Emirgan'a gitmek için sözleştik. Sağolsun Kaan bizi Beşiktaş'tan alarak Emirgan'a kadar götürdü ve uzun bir yolculuktan kurtardı.

Vardığımızda kalabalık belli bir noktada toplanmıştı, oradakilerin bizim arkadaşlar olduğunu hemen anladık tabii ve o tarafa yürüdük. Hemen herkes oradaydı, olta atıyorlardı ama balık yoktu her zamanki gibi. :) Olsun, herkes neşeli bir muhabbet tutturmuştu bile Gürol ağabey sayesinde. Üzerine Vedat ağabeyin muhabbeti de eklenince tam oldu. Bir süre sonra herkes balığı bıraktı, muhabbet koyulaştı. İyi de oldu. Gürol ağabey ve Vedat ağabeyi kim bilir bir daha ne zaman göreceğiz de sohbet edeceğiz. İlk kez, balığın olmamasına sevindim diyebilirim.

Süheyl ağabey çok şirin olan eşi ile birlikte gelmişti ve ikisi de çok şekerdi. İyi ki geldiniz Süheyl ağabey. Keşke erken ayrılmak zorunda kalmasaydık. Ama senin de dediğin gibi yakında tekne organizasyonunun planlarını yapmaya başlarız. Mart ortası gibi başlasak anca bir ayda toparlanırız zaten. Tam da istediğimiz gibi Nisan-Mayıs zamanına denk gelmiş olur organizasyon.

Büyüklerimizi saydıktan sonra, diğer arkadaşları tek tek sayamayacağım ama sevdiğim herkesin orada olmasına çok sevindim. Yeni arkadaşlarımızla tanışmak da çok keyifliydi. Fuat ve Serkan geç geldiler ama Gürol ağabey, suat, ben, Kerem ve Aytekin sona kaldığımız için, yine de güzel bir sohbet etme imkanı bulduk her ikisi ile de.

Aytekin güne damgasını vuran adamdı. :D Emirgan'ın orta yerinde ateş yakıp, sacda tantuni yapan ilk adam olarak da tarihe geçti sanıyorum. Kerem'in eline maydonoz, Aytekin'in eline de soğan çok yakışmıştı. Kesme tahtasını bile getirmişti ne diyeyim. Kırk yıl düşünsem, Emirgan'da sac yapmak aklımın köşesinden geçmez yemin ediyorum. Ama çok da güzel oldu. Ellerine sağlık, kesene bereket Aytekin, gerçekten inanılmaz renk kattı güne tantunili menü. :)

Balıksız ama harika bir gün geçirdik. Gelen, gelmek isteyip de gelemeyen tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkürler. İyi ki yapmışızzzz. :D

Buyrun bunlar da fotoğraflar. :p

Son düzenleme: 2 Mart 2009
  3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    süheyl amca ben senin orada olduğunu fark edemedim bile şimdi çok üzüldüm işte :( :(
    neyse amcacım inşallah bi dahaki orgta hatamızı telaffi ederiz :(

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    iyice dinlen istirahatini yap yarın bu sayfalarda görüşürüz :) :)

5. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    slm

Rüzgar fenaydı bende erken kacdım oyuzden.. Geçmiş olsun..

6. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    hepinizle tanışmak keyifliydi, balık bahaneydi, biraz erken kaçmamız gerekti, sanırım tantuni şahaneydi :( (bu kafiyeye, redife balık bile atlar)

:)

balık mı? yanımda çok ince gümüşlük çapari olmadığına yandım desem yeridir. :) herkesin ayağına sağlık.

7. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo
    Gecmis olsun, güzel olmus, bizim de güzel olan bir organizasyonumuz oldu , vakit bulut yapamadim, yakinda yayinlayacagim, yeniden gecmis olsun.

8. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    keşke sorsaydı be kaan benim çantada mevcuttu :( ama ben dostlarla sohbet etmekten olta atmaya zaman bulamadığım için hep çantamın içinde kaldı:) :)

9. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    geçmiş olsun:)

10. samm_et

samm_et Samet ÇELİK

Favori Kamış:
    çapari
    En İyi Avı:
    7 kilo sazan
    Geçmiş olsun ablacım, hava sonradan bozdu malesef ya sabah çok güzel bi hava vardı, hele de kaç hafta sonra güneş görmek beni çok mutlu etti :rolleyes:

11. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    bir arkadaşın kovasında epey gümüş gördüm ama başka kimse gümüşe atmıyorsa demek ki kimsede yoktur diye düşündüm. keşke sorsaymışım, boşver Aytekin abi sonra tutarız bir dolu :) günler torbaya mı girdi.

sen işin lojistik kısmına eğildin bugün, bence balıktan daha mühimdi :) görüşmek üzere...

12. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    sağolasın kardeş görüşmek dileğiyle:)

13. acemi01

acemi01 SERKAN

Favori Kamış:
    LİNEAFFE EXTREME 420
    Favori Makine:
    OKUMA SALİNA
    En İyi Avı:
    KEFAL 1KG
    söz verdiğim gibi 1tepsi börekle gelmiştim ama biraz geç kalmıştım bazı arkadaşlarla tanışma fırsatını kaçırdım olsun bir dahaki sefere artık (bu arada sennur hanım geçmiş olsun)

14. KOZANDAGI

KOZANDAGI Ahmet

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Levrek(400gr) :-( (foça balık halinden)
    Boğazı ve boğazda balıkları tutanları gördükçe İstanbula tayin isteyesim geliyor valla.

15. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    arkadaşlar uzun süre kalamadığım için üzgünüm yanımda bir kaç mızmız vardı gitmek istediler yoksa kalıp herkesle tek tek tanışmak isterdim...
    saygılar herkese

16. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz

Selam

Geçmiş olsun Sennur hanım....

Aksiliklerden dolay organizasyon noktasında geç geldim. Orda bulunan son gruptaki arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu… Gelecek organizasyonda görüşmek üzere.. iyi avlar….

17. pulserkan

pulserkan SERKAN

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    900 gr lahos
    Ne mutlu sizlere :) Keşke bende sizlere katılabilseydim... :(

18. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Soğuk kış günlerinin ortasında bana çok sıcak bir gün geçirten tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.(nasıl bir cümle kurdum ama)

Benim amacım zaten balık tutmak değildi,onun için istediğimden çok daha güzel bir gün geçirdim,bu arada herkes gibi bende Aytekin'in tantunisine teşekkür etmeden geçemiyeceğim.Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada nihayet abi diyebileceğim Süheyl beyle yengemizle tanıştığıma da çok memnun oldum.Sevil ile Diren'in katılamamasınada bir o kadar üzüldüm,ama bir dahaki seferde bir araya geliriz inşallah.
    Sevil'ede geçmiş olsun,Sennur biraz rahatsızlandı ama bügün düzelecektir,onun için geçmiş olsun dememe gerek yok.Daha sonra uzun ıuzun yazışacağız.Şimdilik cep telefonuyla çektiğim bir kaç fotoğrafda ben ekleyim.

Aytekinin yılan balığı operasyonunda ve tantuni yapımında kullandığı meşhur kalkanını görüyorsunuz.
    Buda sevgili adminimin tantuniyi boğarken görüntüsü.
    İlerde beni sıkıştırdığı an kullanabileceğim başka görüntülerde var ama onları koz olarak saklıyacağım.:D [​IMG]
    Koral'ın resim çekmek için ne kadar gayret sarfettiğini anlayın artık.tıpkı paparazzi fotoğrafcıları gibi.
    Yorumsuz.
    Aytekin çift yönlü kullandığı meşhur kalkanıyla tantuni imalatında

Tantuninin yakından görünüşü
    Börek ve keklerle ,aramıza katılmakta biraz geciken Serkan ile fuat arkadaşımız Suatla kaliteli misinalarla ilgili yorum yaparken sevgili adminimizde hasta olmamak için tiner tenekesiyle ısınırken.

19. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Bende tüm büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum.Aytekin abimizin tantunisi güne damga vurdu.Bende herkes gibi balıktan ümidimi kesince dürümlerin yamacına geldim.Gürol abinin ve Vedat abinin güzel hatırlarını dinlemek çok hoşuma gitti.Bu sıcak ortama rağmen biraz üşüdüm ve yorgunluuğumu ancak evet girince hissettim.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Tekrarını dört gözle bekliyorum.:cool:

20. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    Arkadaşlar yine güzel bir organizasyona imza attık. Org. na katılan herkesin ayağına sağlık diyeyim. Bu arada aytekin abimin ellerine kollarına sağlık, tantuniler mükemmeldi. Herkese ayrıca teşekkürler...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.