Herkese selam. az önce balıktan döndük. Bugün hava güzeldi saat 3 ten sonra ava başladık. Klasik 2 li dip attık bir iki asıldı ama balık parça yemi almadı. Bu arada sahte beyaz balıklarla at çek yapmaya devam ettik. Az sonra ilk balık ve onu takip eden iki balık daha sonra son balık geç saatte çıktı. Arkadaşım Burhan kendi rekorunu kırdı balık 3.850gr geldi. Manzara her zamanki gibi nefisti. Havanın ılık olması geç sate kadar av yapma imkanı tanıdı. Sudak balığı bu mevsimde çok lezzetli oluyor. Tüm arkadaşlarımıza iyi avlar diliyorum. Bu arada ben hiç balık tutamadım görüntüleri çekmek ayrı bir zevkti. [/URL][/IMG]
tebrikler güzel av olmuş sizin bu sudakları izledikçe bir Nevşehir yapasımız geliyo.Daha önce avanosta avlanmıştım ama hiç sudak yakalamadım.
senatör bu senatörler şahane sizi tebrik ederim.demekki bu mevsimde de sasiye atlıyor bunlar.hele bu kış ayında çok lezzetlidirler yemeye doyum olmaz.bende kırşehir ortaköy yolu üzerindeki köprüden çok aldım bunlardan ama yaz aylarındaydı .bu mevsim bunları görünce gerçekten çok şaşırdım.umarım kızartırken una bol miktarda o kırmızı pul büberlerden koymayı unutmazssınız.
Gürcan bey avınız vede av yöntemizden dolayı tebrik ederim..Spin avcılığının tadı ve keyfi her zaman üst düzeydir..Trofe sayılabilecek irilikte ve güzellikte olan bu sudağın artık Nevşehir bölgesinde çoğalması sevindirici bir haber 5-6 yıl önce Gülşehir ve Avonos bölgesinde uzun soluklu bir av maceram olmuştu anlatılan hikayeler dışında Sudağa rastlamamıştım..Ayrıca sondan bir önceki fotoğrafınızı çok beğendim sudan yeni çıktığı için bütün güzelliğini sergilemiş...Paylaşımınız için teşekkür ederim....
Tebrikler Yaz tatilinde ben de gülşehirde gittim.Gerçekten süper zevkli oluyor.Beyaz sahteye iyi balık geliyor
tebrikler Gürcan abi tebrikler gerçekten çok güzel bi av olmuş,bulunduğunuz avlakta şahane gözüküyo.Benim bir sorum olucak bizim buralarda turna avı olur genelde işte yapay balık kullanıyoruz yada kaşık; sudak avcılığında da turnayla aynımı yani aynı teknik ve malzeme ile mi avlanılıyor? belki bigün sudak avlama şansım olur o sebeple soruyorum tekrar tebrikler ve saygılar rastgele..