kısmet olursa bir gün beraber de kaçarız... sağol ahmetcim teşekkürler.... teşekkürler tugay abicim. valla karanlıkta kaset geçti elime ondan ama yine de paket koyma taraftarı değil. geçmişte yapmış olabilirim şimdi geleceğe bakma zamanı
hakikatten güzel bir gündü. çok yol yapıyoruz be konaktan karşıyakaya 2 defa gidip gelicez nerdeyse. bir motor şart. ama vakit var daha..... sen öyle san
abi naptınız yaaa. alt tarafı bir kaset koyduk. video kasedi koymadım allahtah savaş çıkacakmış yoksa
Harika bir gün ve ufaklıklara anlatılmak için not edilmiş bir av Yalnız Ildır'ın karşısına kürekle gitmenizi tebrik etmeden geçmeyeceğim
teşekkürler ya o mesafe ne ki aştık artık kendimizi. o kadar mesafeye gitmeyi boşver gidip birde sırtı çekiyoruz
bir dahaki sefere bende kaset alayım.Sevemedim KaraGöz'lüm seni doyunca, Hep kıskandım seni Çupradan ömür boyunca, Aramıza hiç bir kayabalığı gelip girmesin, patlamasın botumuz bizm yıllar boyunca..
sırtı da neki paragat bile yapmıştık . balık avı deyince yunanistana bile giderik dimi kanka.sen hiç aşık oldunmu kanka.
sağol daha iyileri senin olsun... teşekkürler hakan abicim. ıldırı seviyorum az da olsa boş göndermez adamı....
sağol koral. daha iyisi senin olsun... sağol burak. napalım burak biz daha çağ atlayamadık babadan dededen ne gördüysek o bir dahaki sefere 43 numara çizme kullanıcam