Bugün saat 13.30 gibi arkadaşla 2:30 saatlik bir sazan avı yapalım dedik.Çünkü çocukları okuldan alacağız.Saat 14:00 de oltaları yemleyip attık.Çay işiyle uğraşırken tek bir vuruş oldu.Balık aldı almadı derken ben çekmeye başladım.Balık kenara gelmiş bir anda taklasını atıp gözden kayboldu.Çayı demledik.Tam içerken yine tek vuruş ve kamış yayalanmaya başladı.Bu sefer kaçırmadık.En az 20 tane limt altı geriye bıraktık.Artık bizim için av bitmişti.Çünkü çocukları okuldan alacaktık.oltaları toplayıp konyaya dönüşe geçtik.
Aynı zamanda üçü de birden gitti. Valla işte bu muhteşem, o anı yaşamayı isterdim. Yüreğine sağlık abim.
ilginç bir av balıkların 3 aynalı ama ölçtügünüz resim pullu sazan ... ilk resimdeki 3 tane aynalıda limit altı yazıkdır abiler ..el kadar aynalı sazanları çekip neslini tüketmeyelim .. bir limit altı balık 300 bin katliam demekdir lütfen daha duyarlı olalım
Rapor sahibi limit altıların salındığını belirtmiş. İnsanların açtığı raporları mahvetmeyelim lütfen. Sırf bu yüzden rapor yazmayan insanlar var.
Teşekkürler Mustafa.Evet o yer.Daha irileri livarına dolsun. mustafa bey raporda limit altıları bıraktığımı belirttim.Biz balığa gittiğimizde bazen limit üstü bile bıraktığımız olmuştur.Benim vicdanım limittir.Amatör balıkçıların hepsinin de öyle olması lazım.
Nevzat hocam tebrikler delikanlıyı biraz daha büyümüş gördüm allah uzun ömürler versin onuda balıkçı yaptın yani rastgele kardeşim.
Abi tebrikler biz burlarda 2-3 saatde 1-2 zil çaldırabilirsek onu kar biliyoruz meranızın kıymetini bilin hele birde öglen saatlerinde daha zor