Aşkın paylaşım için, anlatım için, videolar için çok teşekkürler. Enfes bir rapor. Ellerinize sağlık. Güzel ve zevkli bir av olmuş. Tebrik ederim. Daha verimli güzel avlar dileğiyle. Rasgele.
aşkın tebrik ederim. balıklar ve kalamar süper denizde güzel gözüküyor. dalgasız özledik bu halini denizin.
Teşekkürler yaptık bişeyler işte Yücel Gül yenge nasıl iyi mi? tekrar geçmiş olsun. Teşekkürler Cengiz dahası size rastgelsin. Teşkkürler Kağan sağolasın.
Sağolasın Alper inşallah siz daha güzellerini yayınlayın. Haklısın Nadir abi bu şekilde düzgün deniz nedense hafta sonları değil hep hafta içi oluyor onada biz gidemiyoruz.Teşekkürler
öncelıkle tebrıkler av için.. Ben Aydınlıyım Kuşadasına avlanmaya gitmek istiyorum günü birlik kıyıdan veya tekne ile önerebileceğiniz bir yer var mı?
Teşekkür ederim Onur. Kuşadasında ben Güzelçamlı limanı ve Güzelçamlıdan Kuşadası merkeze giderken yeni yapılan balıkçı tekneleri için ufak liman var bu iki yerde çok avlanan gördüm hatta bende denedim birer defa ama kıyıdan pek avlanmıyorum iki yerde de mırmır almıştım. Tekneden ise Güzelçamlı limanından açığa doğru en fazla 15 dk açılıp 80 metreleri bulursan çok çeşitli balık avlama imkanın var yalnız çapa atmamanı tavsiye ederim taşlık alan olmadığı için balıklarda geziniyor Teşekkürler Mustafa abi diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim eve götürdüğüm bir tavalık balık ineğin karnına gitti Teşekkürler Ömer abi dahası size rast gelsin.
O hafta sonu güzel havayı kaçırmadığına ve Güzel bir gün geçirmenize çok sevindim kardeşim. Volkan abiye de çok selamımı ilet.
Muharrem abi çok teşekkür ederim rastgele. Teşekürler kardeşim ben olmasamda keşke Foçaya gitseydin Ali baba ya söylemiştim ben ne zaman isterse gelsin demişti. Aile ziyareti malum ben Foçaya gidemedim şu yerleşme işleri bitsin güzel havayı yakalar yakalamaz gen gideriz