arada sırada birlikte çıktığımız arkadaşlar yine aradı cumadan yarın gidiyoruz gelirmisin diye eh ne kadar hanım yok desede light erkekmiyiz biz onu dinlicek ok dedik tabi :D cuma akşamı takım ve olta hazırlama işleri tamamlandı ve gün ağarmadan yola çıkıldı [IMG] ksk dan güzelbahçe limanına gidiyorum yaklaşık 25 km saat 03.58 ve 9 derece hava çok güzel esinti bile yok deniz durgun arkadaşlarda geldi 05.15 gibi çıktık limandan alman adası ile yanındaki feneri geçince salladık oltaları 06.15 gibi ilk atışlarda hemen izmaritler ve gopesler atladı resmen atçek yaptık karagözler boldu kiloluk bile vardı tektük mercan aldık ben lidaki kaptım bikaç tane (teknede benden başkada yakalayan olmadı laf aramızda) sonra biraz ortasuya takıldık uskumru istavrit aldık aşağıda balıklardan örnekler arkadaşlar [IMG] [IMG] [IMG] ordan birazda hekim adası açıklarında kaldık saat 2 gibi yavaş yavaş toparlandık ve döndük [IMG] bereketli bi av oldu herkes 2-3 kilodan aşağı balık çekmedi allah bereket versin rastgele ;)