arada sırada birlikte çıktığımız arkadaşlar yine aradı cumadan yarın gidiyoruz gelirmisin diye eh ne kadar hanım yok desede light erkekmiyiz biz onu dinlicek ok dedik tabi cuma akşamı takım ve olta hazırlama işleri tamamlandı ve gün ağarmadan yola çıkıldı ksk dan güzelbahçe limanına gidiyorum yaklaşık 25 km saat 03.58 ve 9 derece hava çok güzel esinti bile yok deniz durgun arkadaşlarda geldi 05.15 gibi çıktık limandan alman adası ile yanındaki feneri geçince salladık oltaları 06.15 gibi ilk atışlarda hemen izmaritler ve gopesler atladı resmen atçek yaptık karagözler boldu kiloluk bile vardı tektük mercan aldık ben lidaki kaptım bikaç tane (teknede benden başkada yakalayan olmadı laf aramızda) sonra biraz ortasuya takıldık uskumru istavrit aldık aşağıda balıklardan örnekler arkadaşlar ordan birazda hekim adası açıklarında kaldık saat 2 gibi yavaş yavaş toparlandık ve döndük bereketli bi av oldu herkes 2-3 kilodan aşağı balık çekmedi allah bereket versin rastgele
super bi av yapmıssınız elinize kolunuza sağlık valla imrendim bir zamanlar bende bole cok tutmustum artık tutamıyorum ne lduysa ... rastgele
tebrik ederim bizde yarın gideceğiz bakalım ya nasip inşallah güzel balıklar yakalarız adet az kilo çok olur inşallah
tşk ler arkadaşlar yanlız o tarafta hiç çipura yoktu o kadar yengeç denemesi yaptım ama tık yoktu kardeşim dikkatli olun yarın rüzgar kuvvetli gösteriyor kuzey egede rastgele
Leventcim, bravo size.. Güzel balık almışsınız. Hele o karagözlerin iriliği ender bulunur cinsten.. Devamını diliyoırum. Şansınız her zaman bol olsun..
tebrik ederim dostum iyi av olmus bende bu hafta gitmek istiyordum ama olmadı önümüzdeki pazar inşallah ama sayende gitmiş kadar oldum afiyet olsun
allahtan güzel av olmuş levent hocam yoksa hanım ???.. bide boş dönseydin yanmıştın gibi..)) tebrikler kardeşim..
Levent güzel av olmuş. Balığa çıkmadan balık yakalanmıyor tabi. Bunu kendim için söyledim. Mürsel abi bak senin ev arkada görünüyor
Levent neşeli ve güzel bir gün geçirdiğiniz fotoğraflardan belli, daim olması dileğiyle, Tebrikler...
tebrikler, cidden guzel av. guzelbahceden ben de cikmak isterim. tekne kiraliyolar mi orada? niyetlenen arkadaslarla haberleselim
isterim tabi abi. bu haftasonu bayagi yagisli goruluyor ama persembe ya da en gec cuma hem hava durumunun ne olacagi hem de benim hafta sonu durumum belli olur (malum is-guc) ozelden telefon numarami gonderiyorum, persembe cuma haberleselim. var mi baska guzelbahce niyeti olan?