Tarih: 18.09.2010/19.09.2010 Kullanılan Takım: Sadece at-çek Yem: Mepps, kaşık, rapala ve çeşitli sasiler Katılımcı: Görkem AKTAN Yer: Ankara İl Sınırı Uzun zamandır yapmayı istediğim fakat fırsat bulamadığım turna avını geçtiğimiz hafta sonu yaptım. Her zaman araçta kalırken bu sefer bir değişiklik yapıp çadırda kalmayı denedim. Anladım ki çadır hayatı bana göre değil. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Balık yönünden kötü sayılamayacak 2 gün geçirdim. Fotodakiler dışında 42 cm lik bir adet dikkatli bir şekilde oltadan çıkartılıp suya iade edildi. Ayrıca kendi hatamdan dolayı da 65-70 cm lik bir adet turnayı da tele taktıktan sonra telin açılması yüzünden suya kaçırdım. Ama her yönüyle benim için güzel bir avdı. Balıklar 53,55 ve 59 cm gelmiştir. Kamp Yerim
resileri şimdi gördüm. balıklar da mekan da çok güzel. Vallahi resimlere bakarken huzur buldum çok huzurlu bir yer tebrikler hocam..
Fotoğraflar çok cezbedici, buna turnaların yakışıklıklarıda eklenince çok güzel bir rapor olmuş, tebrikler
Maşallah maşallah diyelim de nazarımız değmesin. Çadırımın içinde çift kişilik şişme yatağım, üstünde uyku tulumum başımın altında ufak yastığımla açık havada gayet güzel ince bir uyku uyumayı seviyorum. Ancak alışana kadar tavşan uykusu oluyor tabi
Görkem bey çok güzel bir av ve gün geçirmişsiniz, tebrikler. Turnalarda harika, en kötü avınız böyle olsun.
Görkem abicim avlandığın yer ve tuttuğun balıklar mükemmel ! Daha iyilerini daha güzellerini tutman dileğiyle ..
Ellerinize sağlık güzel av olmuş. Doğada uyumaya alıştıktan sonra daha güzel bir uyku yaşayamazsınız. Tabiki yeterli malzeme (kamp yatağı,uyku tulumu,yastık...) bulunduktan sonra. Yoksa sonrasında hastalık kaçınılmaz oluyor. Daha nice avlara...
Aslına bakarsanız benim çadır hayatı biraz tecrübesizlikten eziyet oldu. Altıma sadece mat almıştım. Doğal olarak o da çok düzgün olmayan zemini sırtıma hisettirdi hem de sert olarak. Ama sanırım bu sorunu da dediğiniz gibi şişme yatak ile çözebilirim. Bir dahaki çadır kampımın yorumlarını sizlerle paylaşacağım. Teşekkürler.