Merhabalar , uzun zamandır rapor atmadım, pekte hareket yok forumda bari biraz resimlerle canlandırayım dedim . Kazak bir arkadaş beni kimsenin bilmediği bir yere götürdü zaten bilmesinde imkan yok cukur gibi bir yer onceden nehirle baglantisi olmus sular cokken kuruyunca baglanti kesilmiş bizim ağır abiler orada kalmış . Birde yolu çok bozuk jeep harici gidilemeyeceği için kimse bilmiyor . Göllette su derinliği tahminimce 1.5 metre civarı yani yakında orada kalan balıklar ölecek 1 aya kalmaz su komple kurur orada o zamana kadar tuttuk tuttuk ondan sonra bişey kalmayacak . 2 farklı günde gittim ama beraber raporluyorum resimleri . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio DX 240 Medium Makina : Shimano Exage 3000SRC Misina : 0.20 Sufix Örgü Stil : Spining Sahte : Slikon , Döner Kaşık Hava Durumu : Açık , Rüzgarlı (10 km/S) 25 C Saat : 18.00 - 20.00 Tarih : 15 ve 18 Ağustos 2015 Hedef Balıklar : Turna , Levrek https://www.youtube.com/watch?v=QwDP2HkIBCs Buda Karas Balığı :
Baska bir tarayıcı ile dene istersen olmadı , Fotoğrafların boyutu çok yüksek ondan geç açılıyor olabilirde . Bende tarayıcıda normal görünüyor .
Fotoğraf boyutlandırmak için Fotosizer programını kullanıyorum. Zor açılan/açılmayan büyük boyutlu fotoların dermanı.:thumb: Fotoğrafları ben de göremesem de eminim güzel kareler yakalamışsındır Şenolcum. Tebrikler bu arada.
Tebrikler, on numara bir mera bulnuşsunuz. Fakat öyle balıklar kaçıyor hem de elinize yazık. Misina keser Allah muhafaza. Bir gripper yada misina torlu kepçe iyi iş görür
Sağol Yunus büyük balıklar için kepçe var kücüklerde o kadar sıkıntı değil elimle alıp çıkarıyorum . Suyun içinde olunca kepçe zor oluyor kasık botları var dizlerimden daha derine kadar suya giriyorum o şekilde avlanıyorum . Avlak gerçekten de çok iyi geçen gittiğimde kurbağa sahteme kocaman bir turna atladı ama alamadı Daha raporlayamadım avıda
tebrik ederim mera gerçekten çok güzel, bakir kalması ayrıca bir avantaj ama kuruyacak olması üzücü gerçekten... bu arada sjcam ile tecrübeniz nasıl? videodaki HD versiyonları oldukça tatmin edici, eksiklik veya hatalar var mı kemerada, full şarj kaç saat dayanıyor?
Teşekkürler evet avlak gerçekten çok güzel . SJCam 1 saat kayıt yapıyor sıkıntısız ama ses kaydetme de sıkıntısı var ilk başlarda ses az da olsa var sonra bir ugultu gibi ses kaydetmeye başlıyor muhafaza içinde . Bende internette biraz baktım bazı şeyleride düzlelterek şimdi SJ5000+ çıkarmışlar belkide ses sorunu düzelmiştir .
Tebrikler Şenol hocam aksiyon dolu, bereketli bir av olmuş.Bu canavarın sahteye atladıktan sonraki verdiği heyecanı başka balıklarda bulamadım doğrusu.Daha irilerine rastgelmen dileğiyle.