19.02.2013-Boğaziçi'nde Sarıkanat Avcılığı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında balikoltasi tarafından paylaşıldı.

1. lecter

lecter ilker

balık avı

öncelikle forumu bu şekilde hoyratça kullandığım için özür dilerim ancak mazeretimi belirtmek isterim soracağım konuyla alakalı yazılar hep bir kaç ay öncesine ait ve benim biraz acelem var :) öncelikle nerede ne zaman kaçta hangi takımla hangi balık tutulur bilmiyorum tek bildiğim istavrit kefal onları da ben istemiyorum :( istanbul da oturuyorum yılın bu zamanlarında nerede palamut,sarı kanat, çipura vs gibi balıklar çıkıyor yada çıkıyor mu istanbul da çıkmıyorsa komşu şehirlere de gidebilirim tabi çıkan balığın saatini de söyleyin lütfen birde açılma şansım yok kıyı balıkçılığı yapabilirim bunun içinde kendime lineaffe s-flx surf 4.50 bir kamış almak istiyorum ve yanına da ryobi ecusima 8000 alıyım diyorum haftada bir yada ayda bir kaç günümü ayıracağım bir hobi haline getirmek istiyorum şu güzel balıkları tutan arkadaş ve arkadaşlar bir el uzatsında bende gidim alıyım oltamı gidiyim balığa şimdiden sağolun