Merhaba, Dün ilk Sulubük denemesi için sabah 06:00 da yol koyuldum. Kırıkkale üzerinden Sulubüke ulaşmam zor olmadı. Botu şişir suya indir derken saat 08:00 olmuştu bile. Suda avlanan sanırım 15-20 kadar bot vardı. Bende kendime göre biyer bulup avlanmaya başladım. Beyaz sasi, kaşık türleri, mepps ve rapala denemelerime öğleye kadar hiçbir cevap gelmedi. Öğleden sonra tekrar at-çek yapmaya başladım be bomba ilk balık büyük beyaz sasiye vurdu. Balığı yormama rağmen tam kepçeye alırken güzel bir kafa attı ve özgürlüğe kavuştu. Tabii bu sırada benim sasininde kuyruk kısmını hatıra olarak götürdü . Kısmet diyerek devam ettim küçük beyaz sasiyle. Evet artık yerimi bulmuştum ve botu sabitledim. Az sonra oltayı çekerken peşinden gelen turnayı gördüm. Tam o sırada kamışı suya daldırmamla birlikte fotodaki arkadaş yemin cazibesine dayanamadı ve Bingo turna kepçede. 52 cm geldi. Hemen arkadaşı yedeğe alıp devam ettim. Veee işte gene ziyaretime geldiler. Aman Allahım sanki kılıç avı. Öğle bir sıçradı ki bakakaldım. Suya indiği zaman da artık oltadan çoktan kurtulmuştu bile. Ama o anı yaşamak benim için onu yakalamaktan çok daha güzel bir anı oldu. Sonuçta bir balık yakalamıştım ama kaçan balıkların bana tattırdığı zevki unutamıyorum. Saat 14:00 de avı bitirdim.
Tebrik ederim Görkem Bey, turna güzel görünüyor, kaçanıda görmek isterdik ama kısmetiniz değilmiş... Avlaktan da birkaç fotoğraf ekleseydiniz raporun görselliği artardı Rapor için tşk Rastgele
Yasin bey, Foto çekmeyi unutmuşum sadece botta çektiğim bu foto var, birdahaki raporda bolca eklemeye çalışacağım.
Hani insanın etrafında bir çok güzellik vardır hani mesela yıldızlar içinde Ay ı arar işte bu balık tam hayalim helal olsun emeğine sağlık üstad..
gorkem abı tebrıkler dun ımrahordayım yaklasık bırbucuk kıloya yakın turna aldım evde pc bozuk rapor gonderemıyorum.neyse saglıcakla kal
slm görkem abicim en azından oltaya kafa darbeleriyle zevkini almışsın sulubükte su çok düşmüş mü acaba rastgele bi dahakine trofeleri çekersin inşallah
Hüseyin Abi, Evet kafa darbelerini hissetmek getçekten de süperdi. Sulubükde su düşeyde 1,5-2 mt civarında çekilmişti. Sanırım şimdi daha da azalmıştır. Durum pek iç açıcı değildi.