Ömer, bu balıklar ne kadar büyümüş böyle... Sen o aynalıları daha çok özleyeceksin anlaşılan. İsrail sazanı orayı da sarmış sanırım. Yalnız senden bir kaç ricam olacak. Av raporlarını yazarken kullandığın takım, yem v.s. hakkında bilgi verirsen ve ölçü olarak sigara paketi kullanmazsan sevinirim.
kusura bakmayın sizsöyleyince dikkatimi çekti sigara paketi gerçekten hoş olmamış bi dahaya başka bişey bulurum bunları şamandıralı tek iğneli olta ve solucan la tuttum balık cinsi konusunda emin değilim kambur sazanı da andırıyorlar israilden çok kambursazan gibigeldiler bana olabilirmi ancak bıyıklarının olmayışı şaşırttı balıklar oval kambur bi şekilde?
Tebrikler guzel av yapmıssınız.Şu israillerden bi kurtulamadık dana gibi oldular 1 aydır israilden baska sazan gelmez oldu kancama kuruttular tatlı sularımızı artık geri salmıyorum Rastgele
şimdi israil olduğuna emin oldum bunların bu kadar büyüyeceğini hiç tahmin etmemiştim kambursazan diye kendimi avutuyordum :S bir daha o avlağa gitmem yada 15 20 oltaalır giderim kökünü kazzıyabildiğim kadar kazımak için
domatezi, biberi, soğanı, ayrı ayrı pişiriyorsun ondan sonra israilleri çok kızarmıycak yani yumuşak olucak şekilde kızartıyorsun. bi tencereye ilk baş balıkları üstünede pişirdiğin soğan, domatez, ve biberleri koyuyorsun. malzemelerin üstü kapatılıcak kadar suda ekliyorsun ve kısık ateşte pişirmeye devam.. tuzuda unutmamak lzmm tabi müthiş bir lezzet ortaya çıkıyor herkezin denemesi lazım bence a.olsunnn
ömer tebrik ederim baya güzel balıklar almışsın bide israil yerine kara sazan olsalardı çok daha güzel olcakmış ama hayırlısı nediyelim bunları ülkemiz sularına salmasalardı şimdi bunların yerine bol bol kara sazan aynalı yakalayacaktık ama napalım salan devlet olunca elden ne gelir göllerdeki bütün ırklara zararı olan balık zor kurutacaz bu soyu zor . allah yardımcımız olsun tekrar tebrik ederim saygılarımla kardeşim
Ömer,tebrikler güzel av olmuş başarıların devamını diliyorum...ve orda duran yakışıklıda oğlun sanırım allah bağıslasın çok tatlı..
teşekkür ediyorum hepinize gayet zevkli bi avdı özellikle şamandıralı olatyla tutmak büyük zevk veriyor oradaki benim yiğenim abimin çocuğu onun adına da teşekkür ediyorum saygılar
keyif şamadıralı olta ile keyfi daha güzel alıyorum şahsen bir de gece fosforda teşekkürler sizlerede nasip olması dileğiyle