Bu sefer trofe sazan ve sudaktı hedefimiz.Bir abimizden yer tarifini almıştık.Malzemeleri hazırlayıp doğru avlağa.Dört olta sazana dört olta sudağa.Bugün umutluyduk.Çünkü bize yeri söyleyen abimiz bu işlerin uzmanı.Oltaları attık yan tarafta bizden önce gelenlere balık çıkıyormu demeye yanlarına vardık.Tam dönüşe geçtik sudak oltasının biri önce yavaş yavaş eğildi sonra u oldu.Koştum oltayı alıp hafif bir tasma ve çekmeye başladım.Ama ben gelmem diyor.neyse sağ salim kıyıya aldık.Keyfimiz yerine gelmişti.İki üç hafta önce kaçırdığımız sudağa yakındı yakaladığımız sudak.Oltayı yemleyip tekrar attık.Bu sefer hedef sazandı.15 dakika ancak geçmişti ki sazan oltasına tek vuruş ve kamış yine u vaziyette.Biraz zorlandık ama sazanı da aldık kıyıya.Bu balıklar bize yeter deyip dönüşe geçtik.Oltalar boş kalmasın. Uploaded with ImageShack.us[/URL Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler Nevzat abi. Her gidişimde büyük bir umutla tutmak istediğim balıkları sen yakalamışsın. Daha irilerine rasgele. Tahminlerime göre sudak 1700 sazan ise 1300 civarı gelir. Kısmetse cumadan sonra bende gidecem. Bir de sazana hangi yemi kullandın bilgilendirirsen sevinirim.
Teşekkürler Emre.Avlakta toplam üç saat civarı kaldık.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler Mustafa.Tartmak adetim değildir ama arkadaş gelirken markette tarttı.Sudak 2,150kg-sazan 2,400kg.sazana yem olarak tek iğne tek mısır.Fotğrafı şaşırtmaca verdim.Gerçek yeri verince tırıvırıcılar dolduruyor sonra biz olta atamıyoruz oyüzden.Ben sana özelden yazarım.
Tebrik ederim ikisi de güzel balıklar. Sazana trofe diyemesekte Sudak gerçekten çok iyi. Avlarınızın devamını dilerim .
tebrikler usta... konyadan üstüste çok güzel raporlar geliyor bu ara... şansınız daim olsun... hele şu ramazanı atlatalım hayırlısıyla, samsundan da güzel haberler yollarız inşallah...
slm nevzat abicim herkes kısmetini yer güzel av olmuş tabaktada sudakla sazan çok yakışmış rastgele abicim
Nevzat bey tebrikler av çok güzel geçmiş.afiyet olsun.Bende sudak'a kullandıgınız olta ve yem düzenegini merak ettim.paylaşırsanız sevinirim.rasgele...
Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun.Klasik iki köstekli dip oltası.
O Tebrik Ederim Avınız Daim olsun Çok süper sudak bu OooO Maşallah Maşallah Daha İrileri Nasip olsun inşallah