Av ekibi: ben ,samet,eniştem Av yeri : derbentin ücra bir köşesi Av saati : 6 dan 11 e Rapor: Balığa müsait güzel bir gün .Arkamızdan rüzgar esior kaşık 30 mt 40 mt gidiyor.Hazırlık yapana kadar dursun diye bıraktığımız yemli takımımıza bir balık takılmış bizi bekliyor.hazırlığı tamamlayıp oltaları yoklayınca farkedip blaığımızı aldık. ilk balık erken gelmişti. kaşık atmaya başlar başlamaz ilk vuruşlar ve 3. atıştan itibaren düşürülen 2 balık. Yemli takımlara bakmaya fırsatımız olmadığından kapatıp koyduk ve balıkları yemle yemledik ve kesintiz kaşıklamalar sonucu 2 balık haricinde tüm balıklarımızı kaşıkla aldık. şimdi gelelim kuzuya taib ben o anları hatırlamıyoruz şuurumu yitirdim benim gibi genç bir balıkçı ve 1 kg civarı bir ala nın mücadelesi.SAMET ve Eniştemin anlattığı kadarını hatırlıyorum sadece. Balık vurduğu anda kamışımın ucu u oldu büyük bişe bekliyorum ama nekadar kestiremiyorum balık zikzak çiziyor atlıyor ben büyük bir heyecanla sarıyorum kalamada açık değil. 10 dk ya yakın bir süre mücadelemi verip balığı kenara alıyorum ama yine dert bitmiyor balık okadar güçlüki benim ellerimi çok rahat hareket ettiriyor.elimdeki deri eldivenler yüzünden balığı yere düşürdüğüm anda bir kedi misali balığı havada kapıp livara atıyorum ve enişteme dönüyorum .Hepimizin yüzünde bir gülümseme ve kaşıklamaya hız kesmeden devam ediyoruz.12 balığımızı poşete atıp günü yorgunluğunu balıklarımızı yiyerek atıyoruz. veböylece bir rapor daha bitiyor. Hepinize RASTGELE
Bir tebrik daha!.. Alabalık hakikaten müthiş bir balık: 10 cm'liği bile 30 cm'lik kasna kadar güç uyguluyor. Kiloluk oldu mu, hele de kaşıkla, adrenalin doruğa fırlıyor.
Alabalığı özlemişim, inşallah şu derbente gitmek banada nasip olur. Güzel av olmuş tebrikler...:thumb: