Arkadaslar herkese merhaba Ava katılanlar ; Tarik,Abdulhak,Orhan ve ben Av Şekli :Spining,canli samandirali Hedeflenen Balık : Turna Tarih : 19-20 Haziran 2010 Saat : 05.30-11.00 saatleri arası gündüz Hava durumu : Günesli parçalı bulutlu ve yağmurlu Hava sıcaklığı : 18-30 derece arası Avlak :Koprukoy Kamış : Albastar 2.70,Remixon Snergy 2.40 Makina : Alba,Daiwa,Aphachi,Remixon Operasyon araçları; Bot,kor bıçak 6 adet turna tutuldu limitler ölçüsünün üzerinde.1 adet turna bırakıldı. En iyi av 3,100 kg geldi.
Altan kardeşim gel sen şu rapora anlatımını detaylandırarak biraz heyecan kat.. Bize o anı yaşat lütfen. Burada raporun en önemli unsurunun başında okuyanların tecrübe edinmesini sağlayacak senin yaşadıkların olmalı. Yoksa şu kadarına sadece tebrikler güzel av olmuş, balıklar şahane, ve limit altına balığın salınmasına hassasiyetten teşekkürden ötesine gidemiyoruz. Raporun detaylandırılması hızla içilen bir bardak ayranın damağımızda bıraktığı tad gibi oluyor, öteki türlü serinleme daha kısa Selamlar
Çok çok doğru mesela Orhan dedenin 32. Kg.lık kılıcındaki yaşadığım o büyük aksiyon gibi http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=24582
Arkadaslar inanın bende sizin gibi düşünüyordum .donuste söyle ballandira ballandira anlatalım diye söyleniyorduk. Ama maalesef eve geldimizde 11 şehidimizin haberini alınca bütün hevesimiz bitti. İnsallah başka bir zamanda detaylı bir anlatımla avımızı bağlarız Saygılar
Herkes senin kadar duyarlı olsa ah be ustam neyse bende tam şöle tatlı tatlı okuyodum yazını okuyunca irkildim kısmetin bol şansın açık olsun...