2.Bursa Organizasyon Duyurusu(Fıstıklı)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında mallaca tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Siz yeterki karar verin.Gemlikten geçerken alırız.

2. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Arkadaşlar org. tarihi belli oldu mu? 24 Temmuz kesin mi? Bu hafta izin tarihlerimizi yazacağız da... Bursa'ya gelmişken oradan da ailemin yanına geçeyim diyorum. :)

3. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bu gün (29.05.2010) organizasyon yapacağımız yere gideceğim.Bir kaç bağlantı yapmam gerekiyor.Haziran içinde Bursa ekibini toplayıp,Hasan kardeşimle birlikte (dimboz) mutemelen Haziran ayını geçirmeden org.gerçekleştirilmesi düşünülüyor.

Karar verilir verilmez duyurulacaktır.

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hadi hayırlısı

Merhaba; :)
    Burası tam neresi çıkaramadım, narlıdan fıstıklıya gelmeden baya beride daha galiba, biz 3-4 defa falan fıstıklıya, çadır kampına, daha sonra, pansiyona gelmiştik, en son, 1999 depremi orada pansiyondaydık, bizim kaldığımız yerde baya büyük balıkçı barınağı vardı, barınağın yanında, bahçeli yazlıklar vardı, fıstıklı köyünün altı denize sıfır pansiyondu, güzel bir kumsalı vardı, bu dediğiniz yer,de çadırmı kurulacak, yoksa pansiyonmu var, birmi, birden fazla günmü kalınacak acaba, ama büyük bir ihtimalle güzel bir organizasyon olacağa benziyor, okullar kapandıktan sonramı düşünülüyor.... Selam ve sevgilerimle...:)

5. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Erhan abi.Fıstıklı tabelasının dibinden kumsala giriş var.Hatta ölen kumarhaneciler kralı Ömer Lütfi Topal ın yarım kalan otel inşaatının dibi.Orada çadır kuran aileler zaten var.Cumartesi gecesi kalınacak.İsteyen Pazar günü de kalabilir.Çadıra ihtiyacı olan getirir.

6. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Barış arkadaşım,
    Ben sana diyeyim : Bu org. cuma gecesinden başlar. Bir grup geceden gelip iki gün boyunca sabah ve akşam sularında kısmet arar. Gün ortasında denize girilip yemekler yenir, sohbetler edilir. Pazar günü de vakitlice herkes döner.
    Bundan önceki büyük org.'larda hep böyle olmuştu.
    O yüzden, şimdiden kaç kişi gelecek listesini bir hazırlayalım ;)
    Sonracığıma kaç çadır kurulacak, orada bu kadar çadıra yer olacak mı, kaça kurulacak, indirim olacak mı gibi sorular için kamp işletmesiyle bir görüşelim. Bu kadar arkadaşa yetecek yeme-içme ve tabak-çanak malzemelerinin fiyatlarını araştıralım, temin edelim ve kişi başı katılım ücretini belirleyelim.
    Bütün bunlardan sonra orada hangi balıklar çıkar, bunlar için nasıl takımlar yapmalı gibi tali konulara geçeriz :p

Not: Zamanım oldukça sana bu org.'da yardım etmek isterim. Yukarıda yazdıklarım bir kişinin üstesinden gelebileceği bir iş değil. Hepimiz iş bölümü yapmalıyız :)

7. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    barış dostum ben tıbbi mümessillik yaptığım için gün içinde boş zaman yaratabiliyorum. yardım için elimden gelen yardımı yapabilirim.
    hatta yarın sabah gün doğarken narlıda kayalıklarda balıkta olacağım. yakınlarda olursan ara konuşalım..

8. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar beklediğimde buydu zaten.Biraz destek :) Tek başına üstesinden gelmem mümkün değil.Şimdiye kadar aramıza yeni katılan Hasan(dimboz) arkadaşımdan destek gördüm,merak etme beraber yaparız şeklinde,bir de sizden.

Tel.noları bana özelden yazarsanız sevinirim.

Bugün org.un yapılacağı avlak yerindeydim.Şu sıralar daha köylüler gelmemiş.Çok ıssızdı.Girişte görevli falanda yoktu.21,30' a kadar durduk.Etrafta ben,eşim ve oğlumdan başka kimse yoktu.Onlarda çok rahatsız oldular.Erkenden döndük.Kısa bir zaman içerisinde bu orgu yaparsak,girişte her hangi bir ücret ödenmeyecektir.Ortam mangala,denize girmeye,balığa müsait.Avlak yerinin 250-300 mt yan tarafı mendirek.İsteyen belli bir saate kadar orada da takılabilir.Karagöz,akşam saatlerinde yemli istavrit,mırmır,eşkine gayet güzel olur.

Telefonunu aldığım Bursalı arkadaşları Pazartesi tek tek arayacağım.BUradan da konu açarım.Kültürparkta hafta içi akşam bir toplantı yaparız .Kesin tarih ve ayrıntılar belirlenir.Vakit kaybetmeden belki bir hafta sonraya belki en geç iki hafta sonraya org.tarihi belirlenir.

Giriş şimdilik ücretsiz.Ama ne olur ne olmaz bir iki haftaya kadar köylü amcam kapıda dikilirse diye araç başı en fazla 10 TL hazır etmekte fayda var.Bu ayrıntıları konuşacak hiç bir muhatap yoktu.Dediğim gibi incin top oynuyordu.Tabak çanak ,masa sandalye vs. yapılacak toplantıda belirlenir.Dışarıdan gelen arkadaşlar bu gibi malzemelerle uğraşmazlar.Kendilerini getirirler yeter bize.

Bakalım Pazartesi tel den aradığım kaç arkadaş buluşmaya gelecek.

9. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Bir iki hafta sonraya mı yapılsın diyorsun? Bu biraz erken bir tarih olmaz mı?

10. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Lineaeffe baia grande 420
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    serrasalmus nattereri, yani bildiğin kırmızı karınlı amazon Piranhası
    organizasyona bende katılmak istiyorum ve yazın büyük kısmını armutluda geçiriyorum, bi aksilik olmazsa bende orada olacağım inşaallah. Yanlız benim barış abiye sormak istediğim bi durum var; barış abl sizin söylediğiniz yer biraz fazla kayalık ve midyelik bi 20- 25 metre sonra sığ kumluk, burada mırmır biraz zor olmuyor mu. Bende oraya gitmeyi düşünmüştümde bu sebepten gitmedin, sen ne diyorsun bu duruma...

11. simendifer

simendifer Sennur

24 Temmuz baki kalsın arkadaşlar noolur. :( Haziran'da gelmemiz imkansız. :(

12. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14214

BU linkte daha önce ayni avlakta gerçekleştirdiğimiz avı görebilirsin :)

13. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar Fıstıklı Köyü Muhtarı ile görüştüm.Oradaki çay ocağının açılışı, çevre temizliği vs. en uygun tarihin 10 Temmuz Cumartesi olabilieceğine karar verdik.

Araç başı 10 TL alacaklar.Geceleme olacağı için gecelik fiyatı 20TL fakat bizden gecelesek de 10TL alacaklar.Yalnız Pazar günü devam etmek isteyenlere bildirmek isterim ki Pazar çok kalabalık olduğu için sabah saatlerinden sonra kalmak isteyenlerden tekrar ücret alabilirler.Çünkü adamlar en çok hasılatı Pazar günü yapıyorlar.

Bu gün Bursalı arkadaşları arayacağım.Perşembe akşamı 03.06.2010 (yarın) Kültürparkta özgen Aile çay bahçesinde org.kararları almak için buluşmayı teklif edeceğim.Eğer toplanabilirsek kararları buradan açıklayacağım.

14. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar ulaşabildiğim BUrsa Ekibi aşağıdadır.

*Dimboz (Hasan)
    * Tanertasarım (Taner)
    * Fatihbayram (Fatih)
    * Muratkrkmz (Murat)
    * Yücelsavan (Yücel)
    *Activist (Ömer)
    *İhtiyarbalıkçı (Güvenç)
    *Doğu gözsüz
    *Beyhan abi
    *Lapinavcısı (Abdullah)
    *Berkayönder (Berkay) (Ulaşılamadı)

Daha listede ismi olmayan 4-5 arkadaş daha olacak.

Perşembe akşamı saat 20.00 de Özgen Aile çaybahçesinde bir çay içimliği de olsa tanışmak,karar almak üzere hepinizi bekliyorum.
    Cep numaram olmayanlar bana özelden ulaşabilirler.

Tabi ulaşamadığım,bu mesajı okuyan tüm Bursalı dostlar davetlidir.

Son düzenleme: 2 Haziran 2010
  15. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    Barış beyhanın numarasını bulamadım ve bu sebepten ötürü ulaşamadım haberin olsun.Bir aksilik cıkmazsa perşembe aksam görüşürüz kültür parkta.

16. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Halil Bey Merhaba,

Böyle büyük bir organizasyona imza atıtığınız ve katılımlarımızı sağlamış olduğunuz için teşekkürler. Tarih konusunda 24 Temmuz fixlendi sanırım. Bizim içinde uygun bir tarih olacak Allah'ın izni ile. Ben Kocaeli Değirmendere'de oturuyorum. Eğer bu tarafdan organizasyona destek olunacak bir konu olursa severek size destek olurum. Eşler gelecek ise eşlerimizle birlikte gelmeyi planlıyoruz. sanırım 3 yada 4 aile olacağız....listeye benim adımı ekleyebilirsiniz. diğer arkadaşlar ile görüşüp onların isimlerini vereceğim inşallah.

Son düzenleme: 3 Haziran 2010
  17. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Mustafa Bey,
    Bu akşam alacağımız karar doğrultusunda tarih netleşecek.Büyük ihtimalle 10 Temmuz Cumartesi günü olacağını düşünüyorum.Eşler de gelebilecek.Zaten şu anda eşlerde olduğu halde,sadece sadece Bursa ekibinde 15 kişi var.Bu sayı sizlerin katılımı ile 30 ları bulabilir.

Yarından itibaren katılımcı listesi oluşturulup,bu başlık altında yayınlanacak.

18. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar;

Hasan (Dimboz),Ben (Mallaca),Yücel (Yücelsavran),Güvenç (İhtiyarbalıkçı) olarak Özgen de yapmış olduğumuz toplantı kararları neticesinde ileride diğer ayrıntılar netleşmek üzere aşağıda belirtilen ana konular üzerinde kararlar alınmıştır.

Öncelikle organizasyon tarihi olarak 10 Temmuz Cumartesi günü tespit edilmiştir.

Organizasyon Bölgesinden sorumlu Jandarma Kom.daki arkadaşlarımız bilgilendirilerek gerekli yerlere haber verilmiş ve belirli aralıklarla kontrol sağlatılmış olacaktır.

Toplanacak Ücrete DAHİL olmak üzere;

1) Piknik alanına giriş ücreti olan araç başı 10 TL ve çay ocağından içilecek çaylar (Aracı ile katılacaklar muhakkak bildirmeleri gerekli)

2) Akşam Yemeği

Kişi başı toplam 250 gr Köfte-Sucuk
    Garnitür (Domates,Salatalık,Biber vs.)
    İçecek (Kola-Fanta)

3) Sabah Kahvaltısı

Zeytin,Peynir,Domates,Salatalık,Biber vs..

4) Su (Çeşme olmasına rağmen içme suyu için hazır su kullanılacaktır)

Kesin olmamakla birlikte tahmini avlak varış saatimiz 13.00 civarı olacaktır.Akşam yemeği saatine kadar acımdan ölürüm diyenlerin hazırlıklı gelmeleri ,parmaklarını dolma niyetine yememeleri açısından önemlidir :)

Avlak yerinde tuvale bulunmaktadır. (Her türlü temizlik malzemeleri temin edilecektir.)

Cumartesi Bursa ekibi Gemlik özdilek' te buluşup avlak yerine intikal edecektir.

Bursa dışından gelen misafirlerimiz otobüsle geleceklerse Terminalden alınarak buluşma yerine getirilecektir.Kendi arabaları ile gelenler içinde GEmlik Özdilek kolay ve merkezi bir yerdedir.

Şehir dışından gelen dostlarımızın ileride duyurulacak toplanma ve hareket saatine yetişebilmeleri açısından biletlerini veya şahsi araçları ile hareket saatlerini arızi durumlarda hesaplanarak ayarlamaları gerekmektedir.

Organizasyon yerinde denize girilebilmektedir.Buna göre isteyenler mayo,havlu,güneş kremi vs. getirmeleri gerekmektedir.

Cumartesi geceleyeceğiz.Pazar günü ise sabah hangi saate kadar tekrar ücret ödemeden kalabileceğimiz ileride bildirilecektir.Pazar günü çok kalabalık olduğundan geç saatlere kadar ücret vermeden kalamayacağız.

Misafirlerimizin kendilerini getirmeleri kafidir :)

Yem olarak Bursadaki arkadaşlarımız misafirlerimizide düşünerek, kendileri istedikleri yemi getireceklerdir.(Boru Kurdu,Karides,Mamun vs..)

Hedef avımız Mırmır,ispari,gelincik,eşkine,istavrit,karagöz olacaktır.Sitemizden bu avlara ait takım bilgileri edinilebilir. :)

Liste oluşturulmaya başlandıktan sonra zorunlu durumlar haricinde gelmemezlik yapılmaması fiyat oluşumu bakımından çok önemlidir.Kimsenin kimseye böyle bir haksızlık yapmaması gerektiği malumlarınızdır.

Şu an için yukarıda fiyata dahil olan ikramlarımızın tahmini tutarı kişi başı 20-25TL arası olacaktır.(Yazılmayan,ekmek,kömür,tabak-çanak ,Peçete vs dahil)

Lİste oluşturulduktan sonra eğer organizasyona gelinemeyecekse en son üç gün kala haber verilmesi gerekmektedir.Son anda katılınmaması durumunda mazeret üretmektense (Allah korusun kaza,hastalık konu dışıdır) önceden alınacak olan malzemelerden üstünüze düşen bedeli ödemeniz bizlerin ve diğer arkadaşların hakkının yenmemesi açısından rica olunur.(Tamamen vicdanidir)

Şehir dışından gelecek misafir sayısı,Bursadan katılacak aracı olmayan arkadaşlarımızın sayısı belli olduktan sonra GEmlik Özdilek,Terminal, gerekirse Bursa içinde dostlarımızı avlak yerine ulaştırmakla görevli arkadaşlarımız sayesinde Liste tam şeklini aldıktan sonra belirlenecek saatlerde intikal sağlacaktır.

Bursa içinden katılacak dostlarımızın misafirlerimizide düşünerek yedek sandalye -varsa- portatif masa getirmeleri rica olunur.

Bursa Özgen çay bahçesinde buluştuğumuz ve organizsyon komitesinde görevli arkadaşlarımız dışında yardımı olabilecek özellikle araç buluşma noktalarında koordinasyonada yardımcı olabilecek arkadaşlarımız bana veya diğer arkadaşlarıma ulaşmaları Bursamızın ŞAMPİYONLUĞUNA yaraşır bir organizasyon örneği sergilemesi bakımından büyük önem arz etmektedir.(Kısacası taşın altına elini koymak isteyenlere duyurulur her türlü öneri ,teklife ve yardıma açığız)

Bunların dışında aklınıza takılan her türlü soruyu veya eksiğimizi bu konu altında sorabilirsiniz.

Konunun yukarıda tutulması gereği ile birlikte tüm Balıkavi.net sitesi üyeleri,eşleri ve yakınlarına duyurulur.

Lİsteye dahil olan tüm üyelerimize özelden ekibimizde görevli tüm arkadaşların telefon numaraları verilecektir.

Saygılarımızla......

Son düzenleme: 4 Haziran 2010
  19. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Hadi Bursa isimleriniz ve misafir sayılarınızı alalım.LİSTE BAŞLASINN..

20. fish founder

fish founder Özgür

herşey şuan itibarı ile sorunsuz ilerliyor gibi gözüküyor,
    bahtı ve katılımcısı bol bir organizasyon olacağa benziyor,
    balık tutmak bahane,tanışmak kamp yapmak ve sıcak sohbetler baki,
    organizasyonun tamamına katılamayacak olsanız bile en azından gündüz teşrif etmeniz ve bu güzel ortamı en azından koklamanızı tavsiye ederim,

ayrıca şahsi olarak yapmam gereken birşey olur ise elimden geleni yapmaya hazırım,

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.