2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aşkın dostum bi zahmet 3 kişi daha eklermisin?;)

2. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Çok teşekkür ederim.İnşallah bu 2. seferde biraz daha tecrübeliyiz.Bu akşam ki toplantıdan da güzel kararlar çıkacak inşallah.Aklımızda değişik planlar var.Şehir dışınan da katılım olursa seviniriz.Tahminimce 35-40 civarı bi katılım muhtemeldir. Yerimiz bu sefer tamamen doğanın içinde önümüz çarşaf gibi deniz,arkamız çamlık.Zemin toprak.

Duyan duymayan tüm site dostlarımızı bekliyoruz.

3. beyhan

beyhan beyhan karaca

barış araç yetmeycek galiba nedersin

Son düzenleme: 3 Nisan 2008
  4. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Araç bulurum ben Beyhan abi.Yeterki kalabalık ve birlik olsun.:D

5. beyhan

beyhan beyhan karaca

akşam konuşuruz ozaman beni kolay tanırsınız bastonla gelicem

6. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Abi akşama Gırmızı Garanfil dagıp gelcem Beni De tanırsınız bölece :D:D

7. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Benim,ömer ve beyhan abinin resimleri var avatar olarak.Tanınmakta sıkıntı olmaz.E bide baston girdimi işin içine tamamdır.

8. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.

YER : FISTIKLI
    ORGANİZASYON ZAMANI: 26 - 27 NİSAN
    HAREKET SAATİ: C.TESİ 15:30 BULUŞMA

2. GELENEKSEL BURSA BALIK AVI KATILIM LİSTESİ:

1. Mallaca ( Barış)
    2. Mallaca arkadaşı (Vehbi)
    3. Mallaca arkadaşı (Hasan)
    4. Mallaca arkadaşı (Murat)
    5. Activist ( Ömer)
    6. ALABORA21 ( Doğu Murat Gözsüz )
    7. Boraarhan (Bora)
    8. nuyageva (ufuk)
    9. Bursa_Bulent (bülent)
    10. Le Serkan (Serkan)
    11. Balıksever (Ufuk)
    12. Hikmet Cengiz
    13. can1963 (Recep Can)
    14. can1963 oğlu
    15. Balıksever (Ufuk)
    16. La-Traviata (ercan)
    17. mazosit (Ömer)
    18. beyhan (Beyhan ağabey)
    19. mulker (Murat)
    20. mulker arkadaşı
    21. mulker arkadaşı
    ==Yer : Fıstıklı
    ==Organizasyon zamanı: Nisan 26 Cumartesi.(Hava şartlarına bağlı 1 hafta ileri atılabilir) Cumartesi 15.30 gibi buluşulup,16.30-17.00 civarı org.yerine intikal planlanmaktadır.

==Ulaşım : 20 Kişi tamamlanırsa (ki eğer bu sayıya ulaşamazsak Bursa da org.olayı biter :) ) 18 kişilik Transporter benzeri araç kiralanacak.Kendi özel araçlarınız ile gelebilirsiniz.Araçsız olacak arkadaşlar bunu belirtir ise iyi olur.Şehir dışından gelen arkadaşlarımız buluşma yerine özel araçlarla getirilecektir.Buluşma Eski Garaj daki Kent Meydanında veya oraya yakın merkezi bir nokta da olacaktır.

==Yiyecek-İçecek : Sanki ailecek pikniğe gidiyormuşsunuz gibi yanınıza suyundan etine,masa veya şilteye ,tabak-çanağa ,ekmeğine kadar her kez bireysel olarak tüm ihtiyaçlarını temin edecek.Tabiki biraz daha fazlaca getirebilirsek şehir dışından gelebilecek arkadaşlarımıza BUrsa misafirperverliğini bir kez daha göstermiş oluruz.
    ==Hedef balık :Mırmır,ispari olacaktır tahminimce.Ama ne diyorduk balık bahane muhabbet şahane.Yem olayı kent meydanındaki soydaş pazarında balıkçı bayram abi ile yem temini ve fiyat konusunda konuşulacaktır.Biraz erken gelerek yem alınabilir.
    ==Organizasyon Ücreti :Minibüs ücreti 180 YTL/GÜN + 30 YTL mazot = 210 YTL dir. Şoförlü olacaktır.(Daha ucuza götürebilecek tanıdığı olan varsa benimle irtibata geçebilir) Minibüs ile gelecekler 18-20 yi bulursa 10-11 YTL arası bir meblağ ödeyeceklerdir.Düz hesap 15 YTL vermek isteyenlere itiraz edilmeyecektir. :) Minibüs sayısına ulaşılıp kiralandıktan sonra özel araç imkanı bulan arkadaşlar dikkat edin kira sözleşmesi üzerimize olacağı için minibüs ücreti o dostlarımızdan alınacaktır.Ha geleceğim deyip de gelmeyenler ise vicdanları ile başbaşa bırakılacak ve Allaha havale edilecektir. :)
    ==Aklınıza takılanlar :Organizasyonla ilgili eklemek-sormak istediğiniz, kendi imkanlarınız ile dostlarımızı düşünerek yapabileceğiniz yardımlar vs. gibi konularda benimle irtibata geçmeniz rica olunur.Katılımcı arkadaşlar mailimden bana ulaşarak cep numaralarını ,kaç kişi gelebileceklerini,masa-sandalye getirebilme durumlarını bana bildirirlerse sevinirim.Muhakkak eksik bıraktığımız noktalar olmuştur.

Bursalı dostlar el birliği ile bu işi de başaralım.Şehir dışından gelecekleri karşılamak,avlak yerine veya buluşma noktasına getirmek vs.konularda yardımlara açığız.Bana cepten ulaşarak ne gibi bir yardım yapabileceğinizi belirtirseniz sevinirim.

Haydi hayırlısı olsun Allah mahçup etmesin.

Barış ŞENGÜL.(mallaca)
    Cep: 0537 249 30 80
    mail: mallaca9@hotmail.com
    Bana ulaşamamanız veya meşgul olmam durumunda ;

Ömer Ekemen (Activist)
    0532 730 22 78

ÖNEMLİ
    Organizasyondan önce Bursalı dostlarımızın buluşup Organizasyon konusu hakkında fikir alışverişi yapacakları organizasyon öncesi buluşma tarihi belli olmuştur.Tarih ve saatimiz 03.04.2008 Perşembe akşamı saat 20.00 de Kültürpark içi Orman Aile çay bahçesinde Sıcak bir çay içip iki lafın belini kırmak isteyen Bursa da ki tüm dostlarımın teşrifini bekliyorum. Barış (Mallaca)

9. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Yeni bir Bursa organizasyonu ile karşılaşmak ne güzel :) Emeği geçen bütün arkadaşlarımın emeklerine, yüreklerine sağlık :)

10. babazula

babazula serdar

serdar ben, herkese merhaba, organizasyonunuzda acemilerede yer varmı?

11. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Aramıza hoşgeldin Serdar kardeşim . Elbetteki herkese yer var aramızda ayrıca tanışalım bölümümüzden kendini tanıtan bir konu açarsan bütün arkadaşlarımız hoşgeldin desin sana. Bursa org. katılmak istersen telefon numaranı ve kaç kişi katılacağını belirten mesajını Barış arkadaşımızın mallaca9@hotmail.com mail adresine gönderebilirsin keyifli paylaşımlar.

12. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bursa Teşekkür ederim.Organizasyon öncesi ,ikinci olması hasebi ile mükemmel olması için ne yapabilirimizi tartışacağımız,tanışacağımız toplantımızda bizleri yanlız bırakmayan onca dostlarımıza teşekkür ederim.Makinayı almadım yanıma resimleri akşama eklerim.
    Dostlarım Ben(mallaca),Ömer Abi(Activist),Beyhan abi (beyhan) den başka kimsecikler yoktu.İnanın Beyhan abi elindeki bastonu ile o kadar zor şartlarda gelmişti ki boğazıma bir şey düğümlendi o anda,duygulandım.Dostluk,amatörlük budur dedim içimden.
    BUrsa bu olmamalı arkadaşlar.Her zaman değil biliyorsunuz ama belirli zamanlarda Bursa hadi dendiğinde en azından sitede Bursa adına yazan lokomotif takımı olarak adlandırdığım arkadaşlarımdan bir hareket beklerdim.Ankara,Eskişehir,Düzce,İstanbul hadi dendi mi, birbirlerini cıscıvlak ortada heveslerini kursaklarında bırakmıyorlar.Ben en azından 6-7 kişi olacağımızı düşünmüştüm.Dedimya Lokomotif takımı olmasını beklediğim Bora,Ufuk,Bülent(Bülent telefonla gelemeyeceğini bildirmişti) Selim,Ercan,Taner nerlerdeydiniz arkadaşlar.En azından telefon edipte dostum beni bekleme demenizi umardım.Bursa bunu hak etmiyor bence.Ben şahsımı hiç kimseden üstün tutmam.Herkez arkadaşımdır benim.Biliyorsunuz hiç tanımadan bile ilk buluşmada ne kadar güzel sohbet oluyor laf lafı açıyor.Beyhan abimizi de hiç tanımamıştım.Ama biliyordum ki konuşacağımız çok şey vardı.Nitekimde öyle oldu.O sıcaklığı ile belki belinde duyduğu ince acıyı gizleyerek tatlı su hakkında bizi bilgilendirmesi ve müsait olduğu zamanda Ömer abi ve beni tatlı suya götürmeye söz vermesi sizce bir kazanım değil miydi?
    Lütfen BURSA bu güzel İlimiz bu davranışları hak etmiyor.Tabiki zorla değil.İstemeyen gelmez.Fakat iş mazerete gelince laf çok.Asıl mazeret Beyhan abinin durumu idi.İnşallah bu akşam evde fotoğrafları ekleyeceğim.Beyhan abinin aksayarak her adımında yüzünü buruşturarak oraya geldiğini düşünürsek bunun üstüne nasıl bir mazeret olabilir.(tabikii geçerli olanları kastetmiyorum)
    Yaklaşık 20 gün kaldı org. umuza lütfen biraz daha duyarlı olalım.Sizlerin desteği ile daha iyi,daha muhteşem bir org.yapmak,yeni dostlarımızla tanışmak,daha güzel değil mi?

13. hikmet cengiz

hikmet cengiz Hikmet CENGİZ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    zargana
    Barış'ım gelemeyeceğim için zaten üzgündüm. Şimdi daha da üzüldüm. Artık hepimiz üzerimize düşenin fazlasını yaparak kendimizi affettirmeye çalışacağız.
    İstersen bir kez daha toplanmayı deneyelim. Ben gelemeyen tüm arkadaşların gerçekten geçerli engelleri vardır diye düşünüyorum.
    Ayrıca benim iki arkadaşım Tuncay ve Oktay da organizasyona katılmak istiyorlar mümkünse

selamlar

14. Aramis

Aramis

Tamamen şahsım adına cevap vermek istiyorum :) Barışcım arkadaşım ben en başından beri bu organizasyonda aktif olarak rol alamayacağımı ancak ve ancak yapabileceğim bir yardım söz konusu olduğunda bana bilgi verilmesi doğrultusunda elimden gelen herşeyi yapacağımı zaten beyan etmiştim.Kaldı ki dün akşamki toplantıya gelirim gelicem diye bir şey hiç bir zaman söylemedim.Kaldıki gelmiş olsam bile sizler ne karar verirseniz kabulüm derdim o kadar.Neyse bence çok uzatılacak bir mesele değil.Bu organizasyon ortaya atıldığından beri bir kere olsun muhalefet anlamında bir yaklaşımım olmamıştır aksine dediğim gibi yardım için elimden geleni yapacağımı yazmışımdır.

15. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    Bariş kardeşim ne ilk organızasyonda aktıf görev aldım.nede şimdi yapıalcak organızasyonda aktif rol almak istemedım ama arkadaslarımın benden ıstedıklerı seylerı elımden geldıgınce yapmaya calıstım. Bu organızasyon içinde yapabılecegım bırsey varsa seve seve yaparım.Toplantıya geliceğimi hiçbir sekılde söylemedım
    gelmış olsaydım(gelme imkanım yoktu) bile sizin almıs oldugunuz kararlara katılmaktan baska bir sözüm olmazdı.cokta büyütülecek bir konu değil.yine söylüyorum yapabileceğim birsey varsa elimden gelenı yaparım

16. Aramis

Aramis

Sen zaten ne işe yararsın oğlum yiyip içip lak lak yapmaktan başka :D :D

17. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Barış abi,
    İşi fazla abartmadan şunu söylemek istiyorum her saat herkeze yada bu tarz programlar herkeze uymayabilir son dakikada işi çıkan yada unutanlarda çıkabilir bakın saat tam 11.48 ev ben tam olarak (mesai saatiyle beraber)30 saatten beri çalışıorum. Gelememdeki sebep bu Böyle bir muhabbeti kaçırdım diye de ayrıca takıyorum kafama:mad: Evet 20 gün war ve 10 gün kala bir toplantı daha yapılabilir.Bu Topklantıda tamamen herşey kesinleşmiş olur bölece ortada sorun kalmaz. Gelemediğim için Ayrıca özür dilerim fakat elde olmayan sebeplerden dolayı bu toplantıya katılamadım. Kolay gelsin......

18. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    ben bişi demiyorum....
    Demiyecegim.

Organizasyon hayırlı olsun inşallah. Elimizden gelen neyse yaparız yaptıklarımızda yapacaklarımızın teminatı dır derim ...

19. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Arkadaşlar böyle ufak şeyleri sorun etmeyin derim ;):) Biz İstanbul' da 13. organizasyonu yaptık, sıra 14. organizasyonda. Bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama ilk organizasyondan itibaren organizasyonları belli isimler gerçekleştiriyor. Siteye açılan konuda yardım talep ediyoruz, müsait olunmadığı için sanırım, aktif olarak katılmak isteyen hiç çıkmıyor. Ama sonuçta her zaman çok iyi organizasyonlara imza atıyoruz, çünkü arkadaşlarla birlikte olmak her şeyin üstünde geliyor ;):) Eminim Bursa' da çok güzel bir, ikinci organizasyonuna imza atacak :)

20. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    Silin bakalım mesajları daha nereye kadar bu çağdısı uygulamaları yapmaya devam edeceksiniz.Mecbur değilimki herkesin hosuna gidecek seyleri söylemeye.ayrıca benide tenkit edecek arkadaşlar varsa onlarında düşüncelerini bekliyorum, silmeyin lütfen mesajları.