2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    Evet işte budur;
    Yöneticilik,moderatörlük budur işte;)

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Dostlarım yapabileceğim ,elimden gelen bir şey olursa yaparım deniyor ya.Dün yapmış olduğumuz buluşmaya çağrıda bi istek değil mi.Evet yapabilenecek bir şey var dı o da org.dan önce karar alma çalışması idi. İllaki şu alınacak,minibüsle görüşülecek vs.olmaz ki istekler.Ayrıca dostlarım gelip gelemeyeceğini söylemediğinizi bende biliyorum.Zaten de dediğim hiç bir şey söylemeye gerek kalmadan bu kemik kadronun gelmesi gerektiği anlamındadır.Bursanın bu şekilde bir kadroya ihtiyacı var.

Doğu abicim işinin uzaması tamamen anlaşılabilir bir maazeret çünkü benim ilerimde bazen bütün planlarımı bozmamı gerektiriyor.Fakat telefon numaram yazıyor bana birtelefon etseydin her kapıdan giren gence sen geldin gözüyle bakmak zorunda kalmazdık.

Bu yazdıklarımı kimseyi kırmak için yazmadım.Sadece Bursamıza yaraşır bir org.düzenlemek amacındayım. Saygılar

3. simendifer

simendifer Sennur

Ömer bey, size özelden bir açıklama yaptım, bana cevap da yazdınız, hatta cevabınıza bile cevap verdim. Neden burada hala mesajınızın silinmesinden bahsettiğinizi anlayamadım. Ben güzel bir organizasyon konusu, kimse incinmeden ve yeni arkadaşlarımızın da hevesi kırılmadan devam etsin diye çaba harcarken, lütfen sizler de sıkıntılarınızı özelden paylaşırsanız sevinirim. Keza hiç kimseyi tartışmalarla üzmeye ve sıkıntıya sokmaya hakkımız yok. Sıkıntılarınızı kendi aranızda çözeceğinizi temenni ediyorum. Konu tartışmaya döndüğü takdirde, her kim yazmış olursa olsun, mesajların silineceğini şimdiden belirtmek isterim. Anlayışınız için teşekkürler...

Son düzenleme: 4 Nisan 2008
  4. Aramis

Aramis

Hadi bakalım nerde kalmıştık Liste nerde kaç kişi olduk bi güncelleyelim artık.

5. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Bu bağlamda bende şunları yazmalıyım ...

Bizler amatör balıkçılarız. keyif için bu işi yaparız maddi boyutlar bizim işimiz deildir. manevi boyutlarına bakarız. kaldı ki bunun en güzel örnekleri yaşanmıştır ve kısmet olursa da yaşanacaktır...

6. Aramis

Aramis

YER : FISTIKLI
    ORGANİZASYON ZAMANI: 26 - 27 NİSAN
    HAREKET SAATİ: C.TESİ 15:30 BULUŞMA

2. GELENEKSEL BURSA BALIK AVI KATILIM LİSTESİ:

1. Mallaca ( Barış)
    2. Mallaca arkadaşı (Vehbi)
    3. Mallaca arkadaşı (Hasan)
    4. Mallaca arkadaşı (Murat)
    5. Activist ( Ömer)
    6. ALABORA21 ( Doğu Murat Gözsüz )
    7. Boraarhan (Bora)
    8. nuyageva (ufuk)
    9. Bursa_Bulent (bülent)
    10. Le Serkan (Serkan)
    11. Balıksever (Ufuk)
    12. Hikmet Cengiz
    13. can1963 (Recep Can)
    14. can1963 oğlu
    15. Balıksever (Ufuk)
    16. La-Traviata (ercan)
    17. mazosit (Ömer)
    18. beyhan (Beyhan ağabey)
    19. mulker (Murat)
    20. mulker arkadaşı
    21. mulker arkadaşı
    ==Yer : Fıstıklı
    ==Organizasyon zamanı: Nisan 26 Cumartesi.(Hava şartlarına bağlı 1 hafta ileri atılabilir) Cumartesi 15.30 gibi buluşulup,16.30-17.00 civarı org.yerine intikal planlanmaktadır.

==Ulaşım : 20 Kişi tamamlanırsa (ki eğer bu sayıya ulaşamazsak Bursa da org.olayı biter :) ) 18 kişilik Transporter benzeri araç kiralanacak.Kendi özel araçlarınız ile gelebilirsiniz.Araçsız olacak arkadaşlar bunu belirtir ise iyi olur.Şehir dışından gelen arkadaşlarımız buluşma yerine özel araçlarla getirilecektir.Buluşma Eski Garaj daki Kent Meydanında veya oraya yakın merkezi bir nokta da olacaktır.

==Yiyecek-İçecek : Sanki ailecek pikniğe gidiyormuşsunuz gibi yanınıza suyundan etine,masa veya şilteye ,tabak-çanağa ,ekmeğine kadar her kez bireysel olarak tüm ihtiyaçlarını temin edecek.Tabiki biraz daha fazlaca getirebilirsek şehir dışından gelebilecek arkadaşlarımıza BUrsa misafirperverliğini bir kez daha göstermiş oluruz.
    ==Hedef balık :Mırmır,ispari olacaktır tahminimce.Ama ne diyorduk balık bahane muhabbet şahane.Yem olayı kent meydanındaki soydaş pazarında balıkçı bayram abi ile yem temini ve fiyat konusunda konuşulacaktır.Biraz erken gelerek yem alınabilir.
    ==Organizasyon Ücreti :Minibüs ücreti 180 YTL/GÜN + 30 YTL mazot = 210 YTL dir. Şoförlü olacaktır.(Daha ucuza götürebilecek tanıdığı olan varsa benimle irtibata geçebilir) Minibüs ile gelecekler 18-20 yi bulursa 10-11 YTL arası bir meblağ ödeyeceklerdir.Düz hesap 15 YTL vermek isteyenlere itiraz edilmeyecektir. :) Minibüs sayısına ulaşılıp kiralandıktan sonra özel araç imkanı bulan arkadaşlar dikkat edin kira sözleşmesi üzerimize olacağı için minibüs ücreti o dostlarımızdan alınacaktır.Ha geleceğim deyip de gelmeyenler ise vicdanları ile başbaşa bırakılacak ve Allaha havale edilecektir. :)
    ==Aklınıza takılanlar :Organizasyonla ilgili eklemek-sormak istediğiniz, kendi imkanlarınız ile dostlarımızı düşünerek yapabileceğiniz yardımlar vs. gibi konularda benimle irtibata geçmeniz rica olunur.Katılımcı arkadaşlar mailimden bana ulaşarak cep numaralarını ,kaç kişi gelebileceklerini,masa-sandalye getirebilme durumlarını bana bildirirlerse sevinirim.Muhakkak eksik bıraktığımız noktalar olmuştur.

Bursalı dostlar el birliği ile bu işi de başaralım.Şehir dışından gelecekleri karşılamak,avlak yerine veya buluşma noktasına getirmek vs.konularda yardımlara açığız.Bana cepten ulaşarak ne gibi bir yardım yapabileceğinizi belirtirseniz sevinirim.

Haydi hayırlısı olsun Allah mahçup etmesin.

Barış ŞENGÜL.(mallaca)
    Cep: 0537 249 30 80
    mail: mallaca9@hotmail.com
    Bana ulaşamamanız veya meşgul olmam durumunda ;

Ömer Ekemen (Activist)
    0532 730 22 78

ÖNEMLİ

7. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    arkdaslar bız kendi arabamızla gelıcez o nedenle kıralık araclıstesınden bızı cıkarıtırsanız ıyı olur karısıklık olmasın.biz herzamankı üçlü bora bülent tabıkı ben

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Arkadaşlar Fıstıklı denilen yer Armutlu' daki Fıstıklı Köyü mü ?

9. Aramis

Aramis

Evet ablacım aynen orası.

10. Aramis

Aramis

Nerden çıkarttın arabayla geleceğimizi:) Katamaran kiraladım ben denizden gidecez :D

11. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Sağol Bora :) İstanbul' a da yakın oldukça... İstanbullu arkadaşlar bu fırsatı değerlendirebilirler :)

12. Aramis

Aramis

Umarım değerlendirirler.Zira çok yönden İstanbula Ulaşımı kolay bir yerde.

13. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Harita üzerinden gösterbilecek arkadaşlar var mıdır? Ben pek anlama yer bulmadan da:eek:

14. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Barış abi,
    o konuda haklısn fakat inan ihyicaç giderecek zamanı 6 saat sonra buldum :eek: tbiki bnce bu org. çok güzel olacak ondan şüphem yok fakat böyle ufak şeyler için aramızdaki sıcaklık soğumasın isterim. Dünya hali Ölüm var hastalık var sağlık var. NE zman ne olacağı hiç belli olmuo. Fıstıklıda son durumu öğrenebilecek var mı yada bilen war mı ? şu an ne çıkıyor yem ney derinlik ney ? oraya gittikmi en azından bu tarz sorulan cevaplarını bulup gidersen sonuç almak %100 olur. Fakat havalar iyi giderse 7-11 kulaç arası çok güzel isparoz ve mırmır yakalayabiliriz..Ve bi sorum daha olacak. Narlıda tekne bulma gibi bi sorunumuz olmayacaktı. Şimdi fıstıklıda nasıl tekne temin edecez ?

tabiki göstertebilirim :D

15. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    Harita ve hava durumu konusunda bülent kardeşimiz ilgilenebilir.. bunu halledeceginden emınım:D :D :D :D

16. simendifer

simendifer Sennur

Gelebileceğimizden değil ama olur da gelme imkanımız olursa, nasıl gelebiliriz Bora? Yani bizim sağımız solumuz belli olmaz da o bakımdan. :)

17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Kardeşim Pendik' ten feribota bindin mi Armutlu' dasın... Dedim ama yanılmışım Bostancı ve Yenikapı' dan olacak doğrusu :)

Son düzenleme: 4 Nisan 2008
  18. Aramis

Aramis

Ne tarafantan Anadolu Avrupa?

19. Aramis

Aramis

Tekne yok doğu kıyı organizasyonu bu ;)

20. Aramis

Aramis

yok pendik değil Bostancıdan hergün 18.15 de armutluya sefer var