2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Doğucum 1.org.' muzda hani balık avı organizasyonu ya attık oltaları suya başladık beklemeye.Ama masanın etrafında sohbet halindeyiz.Bi baktık ne oltayı fark etmişiz ne de yemlemeyi akıl etmişiz.O kadar arkadaş buluşunca sohbetten muhabbetten pek de fırsat kalmıyor.Ama hayır ben illa balık avlamam lazım dersen 2 gün ordayız bir kaç saatliğine de olsa ayrılabilirsin.Zaten hemen hemen her hafta balığa gidiyoruz.Bir hafta da balık olayı geri planda olsun varsın.Senin gözün teknede ben biliyorum.Narlıda ile org yapacak büyüklükte bir tekne yok.Düşün en az 30 kişi olacağız.30 kişiyi alacak bir tekne olsa tamam.Sen biliyorsan hemen şekil değiştiririz.Ama dersen ki ayrı ayrı 5-6 tekneye bineriz , bence doğru olmaz.O zaman org.' un bir anlamı olmaz.İllaki gruplaşma olacak ,şehir dışından gelen arkadaşlar hangi tekneye binecek nasıl onlarla diğer teknedekiler sohbet imkanı bulacak.Ama daha değişik fikirleri olanlar varsa buradan açıklasınlar ki tartışalım.Son 10 gün kala yapacağımız toplantıda hazırlıklı olalım.Sağlıcakla kalın.

2. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    SELAMLAR....
    Daha öncede bu tarz kutuplaşmalar olmuş annadığım kadarı ile biz hem av hem muhabbet için yazdım fakat aynnış anlaşıldım herhalde :( nese mesele deil zaten bir toplantı daha bize lazım o zman bütün fikirler ortaya dökülür...

3. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Doğucum neden yanlış anlaşılasın ki.Seni gayet iyi anladım.Ama tecrübemize dayanarak söylüyorum hem av hemde muhabbet olmuyor.Hele ki avlak yeri verimli olursa tüm dikkat oltada oluyor,arkadaşınız konuşurken aman zil çaldı mı,olta hareket etti mi?,yemleri değiştirsem mi ki vs.gibi durumlar nedeni ile muhabbet olmuyor.Ama daha az bir grupla gittiğimizde mesela 3-5 kişilik gruplarda amaç zaten balık tutmak. Bu gibi sene de bir olan org.larda ise tanışmak,bilgi aktarımı,sohbet vs.

4. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    2.toplantının yerini saatini ve gününü belirleyebilir miyiz zaten az bir süre kaldı ?

5. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    17 Nisan Perşembe akşamı olabilir.Hadi bakalım gelebilecekleri ve fikirleri alalım.

6. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Benim için uygun aynı saat gene aynı mekansa sorun yok Farklı bir düşüncesi olan yazsın ltfen ?

7. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Arkadaşlar,

Geçen ki toplantıdan (Beyhan Beyin mesajını geç okumuştuştum) yapıldıktan sonra haberim olduğu için katılamamıştım :)
    Yazılardan okuduğum kadarıyla kurtlar vadisiyle çakıştığı için toplantı katılım sayısı daha azdı. Benim için de -dizi dışındaki mazeretlerim dolayı- cuma akşamı olması daha uygun olacaktır.

Ayrıca Barış Bey, yeni oltamla (Okuma TR 65 makara ve 2.70lik kamış) pazar günü yağmur altında ilk balığımı yakaladım. İlgin ve tavsiyelerin için teşekkürler. İlk toplantıda tanışmak ümidiyle...

Son düzenleme: 7 Nisan 2008
  8. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    [FONT="Comic Sans MS]Aslında çarşambaya alsak ta olur iraz daha önce olmasının bnce bir sakıncası yok ?[/FONT]

9. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    İhsan kardeşim ilk balığını yakaladın ve fotoğrafını sitede vermedin mi? Eğer fotoğrafın varsa görelimmm.
    Yardım konusuna gelince her zaman çekinmeden arayabilirsin beni.

10. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    [​IMG][/I][/I][/CENTER]

YER : FISTIKLI
    ORGANİZASYON ZAMANI: 26 - 27 NİSAN
    HAREKET SAATİ: C.TESİ 15:30 BULUŞMA

2. GELENEKSEL BURSA BALIK AVI KATILIM LİSTESİ:

1. Mallaca ( Barış)
    2. Mallaca arkadaşı (Vehbi)
    3. Mallaca arkadaşı (Hasan)
    4. Mallaca arkadaşı (Murat)
    5. Activist ( Ömer)
    6. ALABORA21 ( Doğu Murat Gözsüz )
    7. Boraarhan (Bora)
    8. nuyageva (ufuk)
    9. Bursa_Bulent (bülent)
    10. Le Serkan (Serkan)
    11. Balıksever (Ufuk)
    12. Hikmet Cengiz
    13. can1963 (Recep Can)
    14. can1963 oğlu
    15. Balıksever (Ufuk)
    16. La-Traviata (ercan)
    17. mazosit (Ömer)
    18. beyhan (Beyhan ağabey)
    19. mulker (Murat)
    20. mulker arkadaşı
    21. mulker arkadaşı
    22. Dio nysos (İhsan)
    ==Yer : Fıstıklı
    ==Organizasyon zamanı: Nisan 26 Cumartesi.(Hava şartlarına bağlı 1 hafta ileri atılabilir) Cumartesi 15.30 gibi buluşulup,16.30-17.00 civarı org.yerine intikal planlanmaktadır.

==Ulaşım : 20 Kişi tamamlanırsa (ki eğer bu sayıya ulaşamazsak Bursa da org.olayı biter :) ) 18 kişilik Transporter benzeri araç kiralanacak.Kendi özel araçlarınız ile gelebilirsiniz.Araçsız olacak arkadaşlar bunu belirtir ise iyi olur.Şehir dışından gelen arkadaşlarımız buluşma yerine özel araçlarla getirilecektir.Buluşma Eski Garaj daki Kent Meydanında veya oraya yakın merkezi bir nokta da olacaktır.

==Yiyecek-İçecek : Sanki ailecek pikniğe gidiyormuşsunuz gibi yanınıza suyundan etine,masa veya şilteye ,tabak-çanağa ,ekmeğine kadar her kez bireysel olarak tüm ihtiyaçlarını temin edecek.Tabiki biraz daha fazlaca getirebilirsek şehir dışından gelebilecek arkadaşlarımıza BUrsa misafirperverliğini bir kez daha göstermiş oluruz.
    ==Hedef balık :Mırmır,ispari olacaktır tahminimce.Ama ne diyorduk balık bahane muhabbet şahane.Yem olayı kent meydanındaki soydaş pazarında balıkçı bayram abi ile yem temini ve fiyat konusunda konuşulacaktır.Biraz erken gelerek yem alınabilir.
    ==Organizasyon Ücreti :Minibüs ücreti 180 YTL/GÜN + 30 YTL mazot = 210 YTL dir. Şoförlü olacaktır.(Daha ucuza götürebilecek tanıdığı olan varsa benimle irtibata geçebilir) Minibüs ile gelecekler 18-20 yi bulursa 10-11 YTL arası bir meblağ ödeyeceklerdir.Düz hesap 15 YTL vermek isteyenlere itiraz edilmeyecektir. :) Minibüs sayısına ulaşılıp kiralandıktan sonra özel araç imkanı bulan arkadaşlar dikkat edin kira sözleşmesi üzerimize olacağı için minibüs ücreti o dostlarımızdan alınacaktır.Ha geleceğim deyip de gelmeyenler ise vicdanları ile başbaşa bırakılacak ve Allaha havale edilecektir. :)
    ==Aklınıza takılanlar :Organizasyonla ilgili eklemek-sormak istediğiniz, kendi imkanlarınız ile dostlarımızı düşünerek yapabileceğiniz yardımlar vs. gibi konularda benimle irtibata geçmeniz rica olunur.Katılımcı arkadaşlar mailimden bana ulaşarak cep numaralarını ,kaç kişi gelebileceklerini,masa-sandalye getirebilme durumlarını bana bildirirlerse sevinirim.Muhakkak eksik bıraktığımız noktalar olmuştur.

Bursalı dostlar el birliği ile bu işi de başaralım.Şehir dışından gelecekleri karşılamak,avlak yerine veya buluşma noktasına getirmek vs.konularda yardımlara açığız.Bana cepten ulaşarak ne gibi bir yardım yapabileceğinizi belirtirseniz sevinirim.

Haydi hayırlısı olsun Allah mahçup etmesin.

Barış ŞENGÜL.(mallaca)
    Cep: 0537 249 30 80
    mail: mallaca9@hotmail.com
    Bana ulaşamamanız veya meşgul olmam durumunda ;

Ömer Ekemen (Activist)
    0532 730 22 78

11. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:
    son hatırladığım deniz kefali 2,5 kg.
    mulker'in arkadaşları tanıtımı

listede yazılı mulker arkadaşı 1:
    Adı Soyadı: Abdullah Başkır
    Mesleği: Fizik Öğretmeni
    İşyeri: Bursa Elektronikçiler Odası-Muhasebe
    Beslenmesi: Her türlü mangal ürünü:p ,arasıra kaliteli şarap ..
    Mulker'in iş arkadaşı.Kendisi eşinide getirmek istiyor ama şu ana kadar eşli yazdıran olmadığından getirmekten vazcaydı.

listede yazılı mulker arkadaşı 2:
    Adı Soyadı: Sinan Öztürk
    Mesleği: CNC Operatörü
    İşyeri: Martad
    Beslenmesi:deniz ürünleri+muhtelif alkolsuz içecekler.
    Mulker'in çocukluk arkadaşı & komşusu.Kendisini işine adamış olup arta kalan zamanlarda bolca namazla yaşar.kendisinin yundayi marka binek otomobili varolup ki biz bunla gelceğiz..sonuç;bendeniz rakı takılacağından bu arkadaşımızın bizi götürüp getirmesi daha iyi olcaktır kanımca :D

12. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    oda lazım Muratım bizde nasıl döneces diyorduk. hayır küfeye binmeyelim diye :D
    ii hazır şoför arkadaş var mış ... :D

13. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Bülent abi siz bi dünya yol gideceksiniz :D:D benim ev avlak yerine 20 km bile deil :D allah kolaylık versin en dimki

14. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Üstad o zaman sende kalırız biizde :D

15. simendifer

simendifer Sennur

Bir şey soracağım. Şimdi organizasyon Narlı'da mı olacak yoksa Armutlu'da mı? Sabah Narlı falan birşeyler diyordunuz...

16. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Valla hocam fıstıklı gecen hafta biraz verimsiz geçmiş narlı full o yüzden aceba dedi arkadaşlar. ama sadece muhabbet olacaksa bence güzel bir restaurant ta olabilir. :D ama balıkta alalım dersek durup düşünmek lazım derim ben ?

17. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Benim anladığım kadarı ile verimsiz avlak bol muhabbet,verimli tekne avı az muhabbet arasında sıkışıp kaldık.Şehir dışında ve Bursadan arkadaşlar hadi şu işi çözelim.Katılan arkadaşlar da bana maille telefonlarını vermediler daha :)

18. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:
    son hatırladığım deniz kefali 2,5 kg.
    sizin şöförde de sorun olmaz bülocum,benim gibin ehliyet hep içerde nuyageva'nın:D ..abone kartı çıkarcas yakında trafikten...aramızdaki küçük fark o 51 promille bağlatıyo ben 251 le..:D :D

19. oki

oki abdullah

merhaba balıkseverler mulker ile aynı işyerinde çalışıyorum 6 yıldır balık avına çıkmadın nasıl sabrettin derseniz bu işler öyle tek başına zevkli olmuyor ortam değiştirdim beraber balık avına çıktığımız kişilerden uzaklaştım mulkerin balık avını sevdiğini öğrendiğimde balık avı isteğim tekrar gün yüzüne çıktı 2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonuna katılmak isterim benide listeye yazarmısınız bende makinalarımın tozlarını sileyim yağlayayım misinaları falan değişcek görüşürüz.

20. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Aramıza hoş geldiniz.Tabiki listeye yazarız.

Aşkıncım sana zahmet arkadaşımızı da eklersen sevinirim.
    Listedeki arkadaşlar bana maille ulaşım cep numaralarını bildirirlerse sevinirim.