2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Arkadaşlar,
    Dün akşam ki toplantıda çok güzel bir ortam vardı ve tüm ihtiyaçlar listelendi. Yemek içmek konusunda da hep beraber bir şeyler hazırlayıp yemeninde uygun olacağı kararlaştırıldı. Özellikle bu ve sonraki organizasyonlarda şehir dışından gelecek arkadaşlarada misafir perverliğimizi gösterebilmek bu düşüncenin ana mesnetidir. Orada ayrı masalarda oturmak benim fikrim pekte hoş değildir. Şu bir gerçek ki yeme içme işini kendi imkanlarıyla halletmek isteyen arkadaşlar varsa -ki bu arkadaşlar önceden alınan kararlar doğrultusunda kesinlikle söylediklerinde haklıdırlar- dün alınan kararın dışında kalırlar. Geri kalan kısımda ortak hareket ederek yeme içme işi organizasyonuna katılırlar. Fakat söylenen sözlere baktığımda şimdiden bir gruplaşmanın doğduğudur. Böyle organizasyonlar tek başına yapılacak işler değildir. Kimse burdan menfaat beklemeden organizasyona katkı sağlamaktadır. herkesin destek vermesi gerekir. Sennur arkadaşımızın fikrine katılıyorum. Alınmış bişeyler varsa Ömer abi ve barışla temasa geçerek alınacaklar arasından düşülerek birlikte hareket edilmesi en uygunu olacaktır. Ama buna katılmayan arkadaşlar varsa amaç birlikte hoş vakit geçirmekse onlarıda sık boğaz etmeye gerek yoktur.

2. Aramis

Aramis

Amaç birlikte hoş vakit geçirmektir.Kesinlikle bir gruplaşma yoktur.Gruplaşmayı gösteren sözler hangileri?

3. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Arkadaşlar bu konu fazla uzadı kannatimce.

Bu organizasyona katılacagız. 3 kişiyiz sennur hn ve suat bey inde gereksinimleri halledilmiştir. Gecen organizasyondan yaşadıklarımıza istinaden ve organizasyon başlangıcında hem yazılı hemde sözlü yapılan görüşmelerde herkezin kendi ihtiyacını kendisi görmesi yönündeydi kaldı ki bu bağlamda bizlerde hazırlıklarımızı yaptık. Biz organizasyon tarihinde organizasyon yerinde olacagız.

Bu bir gruplaşma deildir. Sadece kişisel tercihlerimizi kullanmaktayız o kadar. Hem tarih tekerrürden ibaret oldugunu biliyoruz. bu yüzden gecen organizasyonlarda bize uygun olmayan ve yaşanan şeylerden dolayı böyle bir karar almış durumdayız.

Ha muhabbet derseniz o gani gani her türlü muhabbete ve paylaşımda tabiki bulunacagız.

4. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Benim kişisel görüşüm. Öyle diyorsan sorun yok, yanlış değerlendirmiş olabilirim. Sonuçta burdaki insanları tanımayan birisi olarak dışardan baktığımda öyle gördüm. Sanırım orda toplandığımızda birbirimizi daha yakından tanıma imkanı buluruz. Amacım olmayan sorunu varmış gibi göstermek değildi. Yazdıklarım iyi niyetli düşüncelerdi.
    Selamlar

5. Aramis

Aramis

İyi niyetli olduğunu biliyorum İhsan.Emin ol bi gruplaşma felan söz konusu değil.Bülentinde dediği gibi maksat muhabbetse muhabbet bizde gani :):)

6. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Ben şunu bilirim ki böyle işlere gönül veren insanlar değerli insanlardır. Muhabbeti hoş insanlardır. Zaten çoğumuzun burda bulunma amacıda budur.
    Muhabbetle...

7. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, konu çok gereksiz yere uzuyor bana sorarsanız. Dediğim gibi yapılacak şey belli, ya yapılan alışveriş toplu alışverişe dahil edilip masraf hepimize paylaştırılacak ya da 5 kişi ortak alışverişten muaf tutulacak. Tek fark ancak yemekler olacak belki, o kadar. Ama neticede bu yiyecekler birlikte pişecek, aynı sofrada güzel bir muhabbetle yenecek, güzel zaman geçirilecek. En kötü sorunumuz bu olsun arkadaşlar, bence uzatmaya, üzülmeye gerek yok. :) Ben tutacağım mırmırların hayalini kurarken, bu kadar basit bir konuyu birbirimizi kırma noktasına getirmeyelim. Hepimiz mantıklı, aklı selim ve güzel insanlarız. Sadece eğlenelim derim. ;):)

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Benim anlamdığım org.'a iki hafta varken mi eti,sebzeyi ,kömürü aldınız.Ne mantık ki organizasyona yaklaşık bir ay varken konuşulan ve sizin alıntı yaptığınız benim yazdıklarım haşa kuran ayeti mi değişmesin.Ha org.gününe 2 gün kalır sen bahsettiğin gibi hazırlıklarını yaparsın tamam değişmez tabiki.Ama org'a iki hafta var ve yiyeceklerin iki hafta öncesinden alınması olamaz.Şennur hanım bu açıkça bir gruplaşmadır ve site yöneticisi olarak babanızın oğlu olsa buna müsade etmemeniz gerekirdi.Temcit pilavı gibi Bülent ilk org.da dilim yandı deyip duruyor.Ne oldu anlat ta bizde bildiklerimizi söyleyelim.Neyse eğer yiyecek içecek masrafını şimdiden yapmışsan bu masrafları ben karşılayacağım.Böylelikle geri verme gibi bir olasılık olmayacak aldıklarını afiyetle de yersin.Ama kimseyi zora sokmayacak kadar bir zaman önce yiyeceklerle ilgili bu değişiklik yapıldı ve uymak birliktelik açısından çok önemli.Buna rağmen de katılmam derseniz sizi zorlayamam.

9. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    arkadaşlar bu fıstıklı dediğiniz yer geçen sene yapılan org yerinden ilerdemi şöyle bi yol tarifi verin bakalım benim sağım solum belli olmaz bakmışınız ordayım;)

10. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    Mustafa abi gecen yılkı yerde değil . Gemlik ile Armutlu arasında. Sen nezaman gelecegını bildir bize biz seni karsılarız

11. simendifer

simendifer Sennur

Barış,

öncelikle neyin nasıl olduğunu bilmeden, beni gruplaşmaya tölerans göstermekle itham ettiğin için, sonrasında da benim yazdığım uzlaştırıcı mesajlara karşılık verdiğin üslubun için sana cevap vermeyeceğim. Bana özelden böyle bir izlenimin olduğunu söyleyebilir ve ben de sana neyin nasıl olduğunu anlatırdım. Ama dediğim gibi, bu üslubuna cevap vermeyeceğim arkadaşım. Beni de bu noktaya getirebildiniz ya, diyecek tek kelimem yok artık. Ne yapılyorsa yapılsın madem, ben sadece söz verip listeye adımı yazdırmış olduğum için, o gün orada olacağım. Bu konuya da bir kez daha tıklayıp bakmayacağım. Dilerim güzel bir organizasyon olur.

12. Aramis

Aramis

Çok uzadı bu mesele arkadaşlar.Barış sana yakışmayacak cümleler kuruyorsun.''Neyse eğer yiyecek içecek masrafını şimdiden yapmışsan bu masrafları ben karşılayacağım.'' gibi.

13. Aramis

Aramis

Aynen abi.:)

14. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    tamam 1-2 gün varken kesin olarak söylerim listeye eklersiniz hem yer tarifide yaparsınız;)

15. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    Barıs ne guzel belırtmıssın senın aldıgın kararlar ayet değil. Bizde uymak zorunda değiliz.Organızasyon gecesı orda olucam olucaz.Takmıssınız bir gruplasma varda var Bunu bi izah ette bizde anlayalım

16. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    Abi biz seni yazmıstık zaten listeye;) :)

17. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    ya Barış ım konuyu uzatmaya gerek yok ama çizgi gidişatı değişiyor sarf ettiğimiz sözlere dikkat edelim derim ben.

Ben ne zaman ne yapacagımı sen dahil kimse söleyemez kafamızda bişi var ki böle dedik ha 1 hafta önce ha 1 ay önce ne bağlar seni kaldı ki parasını vereyim demişsin böyle bir talep mi oldu ki sen bunu sölüyorsun ? Anlamış deilim. Arkadaşım sen kendi yiyecegini al benimkine karışma ben ister ot yerim ister et. bunun hesabını da yapmayın. son söz budur bunun üzerine de söz sölemeyin ve konuyu uzatmayın. biz yapılan yiyecek ve içeçek işi bize uymadıgından dolayı kendimiz halledecegiz. o kadar. nedir bu konuda sıkıntı anlamadım ne mecburiyetim var.

18. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Başımızın üstünde yerin var Mustafa abi.Bekliyoruz.

19. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Konu kapanmıştır.Yiyeceklerini ayrı getirmek isteyen arkadaşlar dışındaki dostlarım alınan karar doğrultusunda ortak alış veriş ile yiyecek sorununu çözeceklerdir.Hayırlı bir organizasyon geçmesi dileği ile.

20. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    yayın balığı 12 kilo civarı
    bülent ve bora kardeşim bende org da sizlerle birlikte bursa org dayım ...benide eklerseniz sevinirim ..bu arada benide yapmış olduğunuz alışverişe dahil edermisiniz bende sizlerin mangalınızdan tavuk yemek istiyom ama ..:))) param yok ...bu arada burada bayaa bir tartışma var anladığım kadarıyla ama dediğim gibi bora ve bülent ben izmirden geleceğim için alışveriş konusunda sizlere tabiyim siz ne diyosanız benim için odurrrr...saygılarımla kolaygelsin